Hjem > Om os

Vores historie

Wenzhou Lucheng East Sea Container Fittings Factory blev etableret i maj 1984 i Zhejiang-provinsen. Grundlæggeren, Mr. Weng Yuming, førte holdet til at udvikle og fremstillet sikkerhedstætningerne i plastforseglingsserier uafhængigt, salgsmængden vokser gradvist.


I 1997 fjernede virksomheden Zhejiang Industrial Zone, som begyndte at udvikle og fremstille sikkerhedskabelforseglingsserien uafhængigt, hvilket blev selskabets hovedprodukt på det tidspunkt.


I 2003 på grund af virksomhedsomstrukturering, Shanghai Xinfan Container Fittings Co, Ltd. blev oprettet, opnået en TSS-certificering for sikkerhedsmærke, produktlinjen skal udvides yderligere og udviklet og fremmet en højsikkerhedsforsegling, metalforsegling, barriereforsegling og andre nye produkter. I samme år blev der etableret en produktionsbase i Shanghai Jinshan Industrial Zone, i mellemtiden var der et stabilt fundament for opfølgningsudviklingen.


I 2005 dækker fabrikkens udvidelse 28.000 kvadratmeter.


Siden 2006 har virksomheden opnået den nationale ISO 9001: 2008 Industry Quality Certification, adgang til oversøiske marked uafhængigt og fokuserer et parti af ung magt, voksende udvikling af virksomheden hurtigt.


I 2008 etablerede virksomheden kontorer i Guangzhou og Beijing, som har forbedret sin indenlandske markedsandel yderligere. I samme år, der udgør handel afdeling, som er at give kunderne professionel service med pre-salg, salg, eftersalg, full-range service. Forbedret tilbehør til Xinfan i logistikindustrins ledende position.


Siden 2010 har Xinfan opnået den internationale ISMA industri certificering.


Siden 2011, opnåede den nationale GSV industri certificering, produktlinjen skal udvides yderligere, øget emballage materialer, logistik forsyning, logistik-industri produkter, der er forpligtet til at blive en langsigtet virksomhed i logistikområdet.


I 2012 importerede virksomheden et stort antal moderne automationsmaskineriudstyr, og test- og udviklingslaboratoriet blev fundet, hvilket er at udvikle industrialiseringen af fabrikstransformationen kraftigt for at fremme produkt effektiviteten.


I 2013, på grund af fabriksudvidelsen igen, stigende produktionskapacitet overgik fabriksbyggeriområdet 40.000 kvadratmeter og forberedte endnu en gang til industriel opgradering.


I 2015 fik Xinfan sit varenummer 100432 i National Equities Exchange og Quotations of Shanghai Equity Exchange.


I 2016 importerede virksomheden en ny produktionslinje og skæremaskine, der kan producere forskellige typer af bånd som voks, harpiks og voks / harpiksbånd. I samme år fik Xinfan sit varenummer 300052 i Videnskab og Teknologi Innovation i Shanghai Equity Exchange.


Vores fabrik
Shanghai Xinfan Industrial Corporation., Der blev oprettet i 1984, som er en af de største integrerede logistik- og lagervirksomheder i Kina. Vores firma har hovedkontor i Shanghai med afdelinger i Beijing og Guangzhou. Vi har dannet et professionelt marketingnet baseret på kinesisk fastland og dækker kloden.


Virksomheden beskæftiger sig med diversificeret forretningsudvikling, de vigtigste virksomheder er i FMCG (hurtig bevægelige forbrugsvarer), sikkerhedsleverandør, emballagemateriale, logistikudstyr og tilbehør og andre virksomheder. I de sidste tredive år har vi dedikeret os til at levere kunde professionel og omfattende one-stop service i integreret logistik og lagerindustrien.


Xinfan har mere end 40.000 kvadratmeter produktionscentre med mere end 100 sæt automatiserede, halvautomatiserede maskiner og udstyr, et uafhængigt F & U-team og laboratorier med et stort antal af højkvalitets modne partnerleverandører. I 2016 importerede virksomheden en ny produktionslinje, termisk overføringsbånd, skære maskine, der kan producere forskellige typer bånd som voksbaseret, blandet og harpiksbaseret for at imødekomme forskellige efterspørgsler fra kunderhvervet.


Vores produkter anvendes af mere end 100 lande og over 2500 kunder, herunder Fortune 500-virksomheder over hele verden, såsom shippingindustrien, flyselskabet, kurerfirmaet, postbranchen, kemisk industri, supermarkeder og kædeforretninger, lagerlogistikindustrien, fremstillingsindustrien og så videre .


Vores mål - at blive den langvarige virksomhed inden for logistik og lagerindustrien, der leverer sikkerhed, pålidelige og professionelle integrerede løsninger til vores partnere over hele verden.

工厂介绍 图片1.jpg


工厂介绍 图片2.jpg


工厂介绍 图片3.jpg


Vores produkter
Sikkerhedstætninger, ugyldige etiketter og sikkerhedsposer, tote container kasser, termisk overførsel bånd, anden logistik emballage og transport forsyninger. Venligst klik her for flere detaljer.


Produktprogrammer
● Fragtlinjer
● Flyselskaber
● Banker
● Told
● Mad og drikkevarer
● Handelsgaranti
● Jernbane- og vejtransport
● Air Mails
● Detailhandel
● Måler og brandsikkerhed
● Hospitaler
● Dairy Industries
● Sundhedspleje
● Fremstillingsindustrier
● Petrokemiske og Olieindustrier
● Andre


Vores certifikater

1)ISO9001-2008 Certificate.jpg

ISO9001-2008 Certifikat

2) GSV,C-TPAT.jpg

GSV, C-TPAT

3)ISMA membership.JPG

ISMA medlemskab

4) Hi-tech Enterprise Certificate.jpg

Hi-tech Enterprise Certificate

5)ISO17712 certificate.JPG

ISO17712 certifikat

6) Patents of Appearance Design X 23.JPG

Udseende Patenter Design X 23

7) Patents of Utility Model X 22.JPG

Patenter af brugsmodel X 22

8) Invention Patent x 3.JPG

Opfindelsen Patent x 3


Produktionsudstyr


1) Plastic Injection Machines.jpg

Plastic Injection Machines


2) Automated and Semi-automated Assembly  Machines and Equipments.jpg

Automatiserede og Semi-automatiserede Maskiner og Udstyr


3) Laser Printing Machines.jpg

Laserprintermaskiner


4) Hot Stamping Machines.jpg

Hot stempling maskiner


5) Thermal Transer Ribbon Production and Cutting Machines.jpg

Termiske Transer Ribbon Produktion og Skæremaskiner


Produktionsmarked og kunder

Hvor har vi det godt?
Vores produkter sælges over hele verden, herunder Sydamerika, Nordamerika, Mellemøsten, Asien, Oceanien, Europa og Afrika mv.

Hvem er vores kunder


4).jpg

8).JPGFoxconn-Logo.png3).JPG2).JPGIkea.jpg1).jpg10).jpg6).jpg7).jpgAmazon.jpg5).jpg