Hjem > Fabriksrundvisninger

Shanghai Xinfan Industrial Corporation., Der blev oprettet i 1984, som er en af de største integrerede logistik- og lagervirksomheder i Kina. Vores firma har hovedkontor i Shanghai med afdelinger i Beijing og Guangzhou. Vi har dannet et professionelt marketingnet baseret på kinesisk fastland og dækker kloden.


Virksomheden beskæftiger sig med diversificeret forretningsudvikling, de vigtigste virksomheder er i FMCG (hurtig bevægelige forbrugsvarer), sikkerhedsleverandør, emballagemateriale, logistikudstyr og tilbehør og andre virksomheder. I de sidste tredive år har vi dedikeret os til at tilbyde kundeservice og omfattende one-stop service i integreret logistik og lagerindustri.


Xinfan har mere end 40.000 kvadratmeter produktionscentre med mere end 100 sæt automatiserede, halvautomatiserede maskiner og udstyr, et uafhængigt F & U-team og laboratorier med et stort antal af højkvalitets modne partnerleverandører. I 2016 importerede virksomheden en ny produktionslinje, termisk overføringsbånd, skære maskine, der kan producere forskellige typer bånd som voksbaseret, blandet og harpiksbaseret for at imødekomme forskellige efterspørgsler fra kunderhvervet.


Vores produkter anvendes af mere end 100 lande og over 2500 kunder, herunder Fortune 500-virksomheder over hele verden, såsom shippingindustrien, flyselskabet, kurerfirmaet, postbranchen, kemisk industri, supermarkeder og kædeforretninger, lagerlogistikindustrien, fremstillingsindustrien og så videre .


Vores mål - at være den langvarige virksomhed inden for logistik og lagerindustrien, der leverer sikkerhed, pålidelige og professionelle integrerede løsninger til vores partnere over hele verden.

1.jpg

Her er din titel!


2.jpg

Her er din titel!


3.jpg

Her er din titel!


4.jpg

Her er din titel!


5.jpg

Her er din titel!


6.jpg

Her er din titel!

7.jpg

Her er din titel!


8.jpg

Her er din titel!


9.jpg

Her er din titel!


10.jpg

Her er din titel!


11.jpg

Her er din titel!


12.jpg

Her er din titel!