Courier Express-konvolutter

Anvendelser: Specielt brugt til at sende dokumenter og kvitteringer osv. Ved hurtig levering. Hold dem sikre, pæne og ikke sammenfoldelige i postprocessen. Udbredt anvendt i logistiktransportindustrien. Produktbeskrivelse : 1.Vandtæt, modstand mod høj og lav temperatur, bæredygtig god ...

Produktdetaljer

Shanghai Xinfan Industrial Corporation erkurer kuvertproducent og erhvervsdrivende i Kina, specialiseret i forskning, udvikling og produktion afekspres konvolut.

1.Vandtæt, høj og lav temperaturbestandighed, bæredygtig god ydelse.
2. Anvend varmeforseglingsteknologier i hurtig konvolutproduktion for fuldt ud at sikre styrken ved kantforsegling af hver konvolut og dermed sikkerheden ved ekspresslevering. Alle kuverter, der tilbydes her, anvender high-speed dobbeltdækket eller tre-dækket blow-filmlinie til tilstrækkelig garanti for vedholdenhed og privatliv.
3.I indkøb af hovedmateriale vælger vi plastmateriale af god kvalitet med stabil trækstyrke og relativt stabil og jævn farvehovedbatch.
4.Unique og up-to-date teknik og design med førende produktionseffektivitet.

courier envelope

kurer kuvert


express envelope

ekspres konvolut


mailing envelope

postkonvolut


Applikationer:
Specielt brugt til at sende dokumenter og kvitteringer osv. Ved hurtig levering. Hold dem sikre, pæne og ikke sammenfoldelige i postprocessen. Udbredt anvendt i logistiktransportindustrien.


Kan tilpasses:
Farve, kvitteringsspecifikation og grafik kan tilpasses efter kundens behov.


Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev oprettet i 1984, er en af ​​de største leverandører afpostkonvoluti Kina. Vores virksomhed har hovedkontor i Shanghai med brance-kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på det kinesiske fastland har vi dannet et professionelt marketingnetværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, inklusive Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom skibsindustri, flyselskab, kurerfirma, postindustri, kemisk industri, supermarkeder og kæde butikker, lagerlogistisk industri, fremstilling og så videre.

courier envelope manufacture

fremstilling af budkonvolutter


express envelope suppliers

leverandør af ekspresskonvolutter


mailing envelope factory

postkonvolutfabrik

Velkommen til at købe konvolutterudskrivningskonvolutter i top kvalitet med en konkurrencedygtig pris fra os. Vi er en af ​​de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi tilbyder dig god eftersalgsservice og hurtig levering.

Hot Tags: kurer express konvolutter, fabrikanter, leverandører, pris, køb, brugerdefineret
Undersøgelse

You Might Also Like