Stræk indpakningsfilm til sikker emballering og transport

Anvendelse: Indpakningsfilm (også kendt som strækfilm) bruges i vid udstrækning inden for logistik, trykning, distribution, ledning og kabel, GG-slange& stålrør, maskinudstyr, hardwareindretninger, møbler, lufthavn, bygningsdekoration, tøj, ikke-vævede stoffer, emballagematerialer ...

Produktdetaljer

Shanghai Xinfan Industrial Corporation erindpakning filmproducent og erhvervsdrivende i Kina, specialiseret i forskning, udvikling og produktion afindpakning film.

1) Strækfilmen kan enheden og komprimeres til faste former. Så det kan spare lagerpladsen og er fri for skader. Strækindpakningsfilmen kan give primær beskyttelse for at gøre de pakkede genstande jævnt knækkende styrke. I mellemtiden kan den opnå de formål som støv, olie og luftfugtighed, vandtæt og tyverisikring osv.

2) Ved at bruge stretchindpakningsfilmen til mad eller palleremballage, spares derved omkostningerne på pakker i høj grad. I mellemtiden vil det i høj grad spare arbejdsomkostningerne og forbedre pakkeeffektiviteten.

3) Strækfilmen er normalt klar og med stor strækfleksibilitet. Det' er også med egenskaber som selvviskositet, ikke-giftig, smagløs og høj sikkerhed osv.

wrapping film wholesale

indpakning film


stretch wrap film for sale

stræk folie


packaging film price

emballagefilm

Ansøgning:
Indpakningsfilm (også kendt som strækfilm) bruges i vid udstrækning inden for logistik, trykning, distribution, ledning og kabel, GG-slange& stålrør, maskinudstyr, hardwareindretninger, møbler, lufthavn, bygningsdekoration, tøj, ikke-vævede stoffer, emballagematerialer og andre felter.

Standard specifikationer:
Indpakningsfilm er normalt opdelt i to typer, den ene er til automatisk maskinbrug og den anden er til manuel brug.
1) Specifikationer: bredde fra 45 cm til 60 cm, længde op til 500 meter.

2) Viskositet: høj viskositet. Tilpasset med høj viskositet, ikke-viskositet og generel viskositet.
3) Tykkelse: standardtykkelse er 15/18 / 20μm til manuel brug og 25-35μm til automatisk maskinbrug. Tykkelsen kan tilpasses.
4) Strækningsforhold: det refererer til andelen af ​​længde og bredde efter strækning til originalen
Indpakningsfilm til maskinbrug: lodret forhold ved 300% -350%, vandret er mere end 500%
Indpakningsfilm til manuel brug: lodret forhold er mere end 300%; vandret er mere end 400%
5) Brudkraft:
Indpakningsfilm til maskinbrug: 9 kg i lodret retning, vandret 5 kg
Indpakningsfilm til manuel brug: 7 kg i lodret retning, vandret 3,5 kg

Farve:
regelmæssigt i gennemsigtighed (transmission af lys er 90%). Farven kan tilpasses i farver eller sort osv.

Trykning:
Tilpasset firmanavn, logo, serienumre osv.

Emballage:
4 ruller pr. Karton eller tilpasset

Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev oprettet i 1984, er en af ​​de største leverandører afemballagefilmi Kina. Vores virksomhed har hovedkontor i Shanghai med brance-kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på det kinesiske fastland har vi dannet et professionelt marketingnetværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, inklusive Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom skibsindustri, flyselskab, kurerfirma, postindustri, kemisk industri, supermarkeder og kæde butikker, lagerlogistisk industri, fremstilling og så videre.

wrapping film manufacture

fremstilling af indpakningsfilm


stretch wrap film suppliers

leverandører af strækfilm


packaging film factory

emballage film fabrik

Velkommen til at købe den specialtilpassede stretchindpakningsfilm af høj kvalitet til sikker emballering og transport til en konkurrencedygtig pris fra os. Vi er en af ​​de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi tilbyder dig god eftersalgsservice og hurtig levering.


Hot Tags: stræk indpakningsfilm til sikker emballering og transport, producenter, leverandører, pris, køb, brugerdefineret
Undersøgelse

Du kan også lide