Hjem > Nyheder > Indhold

Bar Code Termisk Transfer Ribbon Fælles Kvalitetsproblemer

Nov 03, 2017

Stregkode Termisk overførsel Ribbon fælles kvalitetsproblemer
Med den fortsatte udvikling af den indenlandske økonomi producerer flere og flere virksomheder termiske overføringsbånd. Prisen på termiske overføringsbånd bliver konstant sænket på grund af hård konkurrence på markedet. Almindelige brugere ønsker at købe billig Bar Code Termisk Transfer Ribbon er ikke en nem opgave. Forskellige printere har forskellige udskrivningspræferencer plus forskellige udskriftsmedier, men har også indflydelse på udskrivningseffekten, medmindre der er et rigtigt kyndigt folk til at vejlede, eller dårlig print har direkte indflydelse på produktets billede.
Desuden er et lille antal importerede printere, der er udpeget til at bruge et specielt printet termisk overføringsbånd, effekten ikke nødvendigvis bedre end den generelle printeffekt, og dens termiske overføringsbånd er meget dyrt, hvilket er køb af printeren, der skal betale specielt opmærksomhed. Fordi nu prisen på Universal Thermal Transfer Ribbon, prisen har været lavere end prisen på inkjet blæk, og laser printer toner det samme.
Følgende er en stregkode Termisk overføringsbånd almindelige kvalitetsproblemer:
1.Thermal Transfer Ribbon har et nåleøje (boble): På grund af at blækket ikke er overtrukket, vil det føre til ufuldstændig udskrivning.
2.Transmittere bånd rynker: På grund af et problem med spændingskontrolsystemet under udskæring, udskrives et lille område af det termiske overføringsbånd uden ord. Fordi det tolags termiske overføringsbånd har en smeltetemperatur, der er meget større end temperaturen på et lag.
3.Thermal Transfer Ribbon er blank: Da lysfilmen ikke håndteres godt, vil den forårsage mere end den ufuldstændige.
4. Tolerancen af ​​papirkernens indre diameter er for stor eller for lille: Printeren passer ikke ind i printeren, eller akslen løfter ikke op.
5. Transport af for høj temperatur vil medføre, at det termiske overføringsbånd sættes sammen.
6 papirkern med eller uden kørsel: vil forårsage brudt bælte, kanten skrives ikke ud.
7.Thermal Transfer Ribbon længde er ikke nok.
8. Termisk overføringsbånd Når behandlingen er afviklet, er for tæt eller for løs, hvilket resulterer i, at termisk overføringsbånd ikke kan køre med printeren.
9. Shoddy, voksagtig for høj sammensætning af harpiksen for lidt, hvilket resulterer i ikke at vise fordelene ved den blandede base.
Barcode Thermal Transfer Ribbon Storage: For bedre udskriftskvalitet skal du bruge, transportere og opbevare det termiske overføringsbånd som følger
1), brugen af ​​miljøet: 5 ℃ -35 ℃, 45% -85% relativ luftfugtighed;
2), opbevaring miljø: -5 ℃ -40 ℃, 20% -85% af opbevaringsbetingelserne, kan ikke være mere end et år;
3), transport miljø: -5 ℃ -45 ℃, 20% -85% relativ fugtighed, tiden er ikke mere end en måned;
4), FORSIGTIG: Direkte eksponering af termisk overføringsbånd til sollys og fugtighed vil beskadige det termiske overføringsbånd.
Voksbaserede termiske overføringsbånd indeholder normalt en høj procentdel af voksbaserede råmaterialer, som bestemmer smeltepunktet for det termiske overføringsbånd. Smeltepunkter påvirker niveauet af energi, der kræves til udskrivning. Generelt har vokser et meget lavere smeltepunkt end harpikser. Overføringsbåndudskrivning kræver et meget lavere energiniveau end ved tryk på blandede og harpiksbaserede substrater. Og fordi de fleste vokser er blødere end harpiksen, udskriver det termiske overføringsbånd grafikken så dårligt som blandingen og harpiksen, og de fleste voksbaserede termiske overføringsbånd har kun en frakke.
Voks / træblandings termisk overføringsbånd indeholder typisk en høj procentdel af harpikskomponentråmaterialet, som bestemmer højtsmeltepunktet for dette termiske overføringsbånd. Udskrivning med dette termiske overføringsbånd kræver også høj energi sammenlignet med den W-baserede termiske overføringsbåndklasse, størstedelen af ​​harpiksen er hårdere end voksen, ridsebestandigheden og kemisk resistens af det trykte mønster er bedre end det for termisk Overfør Ribbon. De fleste hybrid termiske overføringsbånd består af to eller flere lag.