Hjem > Nyheder > Indhold

Køb storstilet logistikemballage og transportforsyninger nødt til at være opmærksom på de tre point

Nov 03, 2017

Køb store størrelser Logistikpakker og transportforsyninger skal være opmærksomme på de tre punkter
Vi køber små størrelser Logistikpakker og transportforsyninger ignorerer ofte nogle af detaljerne, primært for at se størrelsen og materialerne, men i valg af store logistik- og emballagetransportforsyninger er der flere andre problemer, der kræver opmærksomhed .
Stor størrelse logistik og emballage transport forsyninger grundet størrelse for stor, så bæreevne vil være relativt stor, transport, håndtering i forhold til den lille størrelse af logistik og emballage transport varer er mere ubelejligt, så kvaliteten er blevet den vigtigste aspekt. Storformet logistik og emballage transport forsyninger fra omfanget af den bløde og hårde skal være moderat, for blød og kan ikke holde ting, for hårdt vil blive lettere beskadiget, kun en vis grad af fleksibilitet i logistikemballage transport gods er god logistik og emballage og transport forsyninger. For det andet skal store logistikpakker og transportforsyninger i kassen omkring ribbenene være mere, flere ribben, kassen vil være mere støtte og beskyttelse vil stige, så kassen i brugen af ​​processen ikke er tilbøjelig til problemer. Endelig bør købet af store logistiske emballage- og transportforsyninger være opmærksom på kassens vægtykkelse og bundkonstruktionen, vægtykkelsen er for tynd Logistisk emballage og transportmidler i løbet af væggen revner let, bunden Hvis der ikke er stivning, placeres kassen Placeret i tilfælde af overvægt, bunden let rotten.
Når kunder vælger at købe Logistic Packing and Transportation Supplies, når der ikke er noget problem med stilen, er kvaliteten ofte stillet yderligere krav til at se om vi kan gøre det, og i dag vil vi opsummere et øjeblik, tage et kig på Kunden vil nævne disse spørgsmål.
Første spørgsmål: om transport af logistik og transportemballage. Udskrivning er opdelt i skærmtryk og jernpræfiks.
Spørgsmål 2: Om logistik og emballage transportprodukter lavet af forskellige farver.
Spørgsmål nr. 3: Om logistik og emballage transport leverer til fabrikken.
Spørgsmål 4: Leveringsperiode for levering af logistik og emballage transport er hvor længe.
Spørgsmål 5: Hvis kunden er beskadiget, før han modtager varerne, hvilken part skal være ansvarlig.
Logistikpakker og transportforsyninger En bred vifte af produkter, producenter er talrige, hver produceret af forskellige producenter af kvalitet, stil, vægt, formel anvendt osv. Er ikke det samme.
Faktisk er køb af logistikpakker og transportforsyninger og køb af andre produkter det samme, når et stort antal producenter, salg overalt, alle ved, det vil sige, hans salg skal være godt, salg af god produktkvalitet Vi sig ikke så godt, men det er ikke sikkert, når vi køber logistikemballage transportprodukter, hvis vi er nybegyndere, ikke er kommet i kontakt med dette aspekt, så vælger vi producentens produkter. At købe må ikke være en fejl. I det mindste med hensyn til produktkvalitet og eftersalgsservice er garanteret. Køb en lille producentens logistikemballage. Transportprodukter kan vises efter købet, hvis der er et kvalitetsproblem, løste ingen situationen.
På nuværende tidspunkt er andelen af ​​logistik-, emballage- og transportprodukter i emballageindustriens samlede outputværdi overskredet 30%, og bliver en ny kraft i emballageindustrien og spiller en uerstattelig rolle inden for forskellige områder inden for mad, drikkevarer, daglige fornødenheder og industri og landbrugsproduktion. Logistikpakker og transportforsyningsindustrien i fremtiden er der tre store udviklingstendenser: Logistikpakker og transportforsyninger vil være grønne, affald Logistiske emballage- og transportforsyninger forårsager udbredt bekymring i samfundet. Styrke den videnskabelige forvaltning og udnyttelse af logistik-, emballage- og transportforsyninger, maksimere genanvendelsen af ​​affald Logistikemballage og transportmidler, og gradvist udvikle og anvende biologisk nedbrydelig plast. På hjemmemarkedet har biologisk nedbrydelig logistik gjort store fremskridt inden for emballage og transport af transportprodukter, kraftigt udvikling, Fremme brugen af ​​bionedbrydelige Logistikpakker og transportforsyninger er afgørende.