Hjem > Nyheder > Indhold

Almindelige problemer i sikkerhedsforseglinger Udskrivning

Jul 19, 2017Almindelige problemer i sikkerhedstætninger udskrivning

Når folk taler om laser Security Seals, skal de tænke på ordet "være forsigtig", fordi det er svært at producere og transportere. Det er selvfølgelig et godt produkt, og markedet har et behov for det. Men hvis du kan erstatte det med andre sikkerhedsstrimler, skal du opgive laser Security Seals.

Et problem er overophedning. Fusionshovedet på laserpressen vil være 250-300 grader Fahrenheit. For at producere en god sikkerhedsforsegling skal du kombinere bunden, klæbemidlet og foringen. Selvom alle ingredienserne er godt matchede, såsom sikkerhedsforseglinger, der bevæger sig for langsomt i udskrivning, kan det også blive beskadiget af varme. Den anden er problemet med en sikkerhedsforsegling, hvilket betyder, at sikkerhedsforseglingen er skrotet. De beskadigede produkter repareres i trykkeriet.

Papirleverandører og producenter bør løse disse problemer, før sikkerhedsforseglerne afsendes til brugeren.

Lasersikkerhedstætninger behandles generelt på roterende fleksibelt trykudstyr. Ifølge Heinl, vicepræsident for RLP i Iowa. "Lasersikkerhedstætninger er vanskelige at producere på trykpressen."

Papirleverandører skal forstå kravene til vandkontrol af lasersikkerhedstætninger for at løse problemet med rulningskanten og trykpressen. Det vil være vanskeligt for producenten at løse dette problem, uanset om lydstyrken er i 81/2 eller 11-modulet.

Lim er et andet element. "Hvis det er for blødt, vil det være på rullen, hvilket vil være meget dyrt at reparere," sagde Heinl. "medmindre du bruger det rigtige blad ved forkant, vil støvet blive fast i cylinderen."

Vær desuden forsigtig med emballering af færdige produkter for at undgå sikkerhedsforseglingsflangen og beskadige printerinformationsdata.

Ifølge salgskoordinatoren fra Illinois CD-firmaet anvender firmaet specielle anti-rollforing og forsegelige plastposer til at pakke lasersikkerhedstætninger for at beskytte mod fugt (varmt og varmt). Fordi klæbemidlet har været i stand til at trænge igennem et år senere, er sikkerhedstidenes opbevaringstid skrevet på emballagen. F siger, at når brugeren feeder maskinen til lasersikkerhedstætningerne, kan brugeren sætte hånden ind i foderpladen, hvis spolen er tændt, så fejlen kan undgås.

Sager kræver opmærksomhed

1. Vælg omhyggeligt materialer til cylindre, især hvis diameteren er mindre end 30 mm.

2. Hvis sikkerhedstætningerne er for store eller for små, skal den egentlige test tages i brug.

3. Hvis genstanden er uregelmæssig overflade eller endog sfærisk, er der specifikke overvejelser for typen, tykkelsen og klæbestofferne i Sikkerhedsforseglingsmaterialet.

4. Nogle ru overflader som bølgepap vil påvirke mærkning, og olien på overfladen af bølgepappesæske vil også have indflydelse.

5. Automatisk mærkningsmaskine Sikkerhedsforseglinger, som eventuelt kan bruges til mærkningstest.

Selvom sikkerhedstætningerne er ved stuetemperatur, skal du være opmærksom på varmen i vejen og brugen af eksporten.

7. Klæbens egenskaber skal påvirkes af vand eller oliemiljø og skal være opmærksom på forseglingens miljø og temperatur.