Hjem > Nyheder > Indhold

Overvej problemet med at købe varme termisk overføringsbånd

Jul 10, 2017

Overvej problemet med at købe varme Termisk Transfer Ribbon

Når du køber et termisk overføringsbånd, skal du normalt bestemme carbonens farvebase (voksagtig, blandet base eller harpiksbase), bredden og længden af ​​det termiske overføringsbånd. For at vælge det rigtige termiske overføringsbånd og opnå den bedste udskrivningseffekt skal følgende aspekter overvejes:

1) på hvilken printer

I termisk overførselstryk er termisk overføringsbånd og etiketpapir i længderetningen forbrug af synkronisering, hvad angår bredde, bør bredden af ​​det termiske overføringsbånd være større end eller lig med bredden af ​​etiketpapiret, mindre end end den maksimale udskriftsbredde på printeren. Da den fysiske størrelse af hver printer er forskellig, kan den maksimale størrelse af papirmængden, der kan indlæses, afvige fra den maksimale bredde, der kan udskrives. Desuden vil arbejdstemperaturen på printhovedet og følsomheden af ​​det termiske overføringsbånd også have stor indflydelse på den endelige udskrivningseffekt.

2) trykmediet er anderledes

Udskriftsmediet er det materiale, som indeksprinteren kan udskrive. Formen af ​​mediet består hovedsagelig af bånd, kort og etiket, og materialet består hovedsagelig af papir, syntetiske materialer og stof.

3) Håbens grafiske holdbarhed

Hvis det ønskede etiketindhold har en bedre holdbarhed, bør harpiksbaseret termisk overføringsbånd vælges.

4) prisen

Generelt er omkostningerne ved voksbaseret termisk overføringsbånd det laveste, og prisen på den blandede base Termisk overføringsbånd er anden, harpiksbasen har den højeste kulstofpris.

5) Mærkningsbestandighed, ridsefast, anti-fnug, korrosionsbestandighed, høj temperatur og andre krav

Hvis mærket anvendes i miljøet af ridsefast, anti-fnug, korrosionsbestandigt og højtemperaturbestandigt, skal harpiksens termiske overføringsbånd eller blandet base termisk overføringsbånd vælges.

Termisk overføringsbånd er et meget vigtigt materiale i trykning af stregkode. Generelt er det termiske transferbånd ikke godt eller dårligt. Udover at bestemme printhovedets levetid er det også relateret til effekten af ​​trykning.

klassifikation

Termisk overføringsbånd kan opdeles i flad og grænsetrykstype, tryk type etiket printertype på markedet, hovedsageligt til det mest almindelige mærke er fladt tryk type skrivehoved med flade type termisk overføringsbånd, en lille gruppe japansk mærke printer med side tryk type printhoved med sidetryk type termisk overføringsbånd.

Et godt termisk overføringsbånd kan beskytte skrivehovedet, og den resulterende effekt kan nøjagtigt fastgøres til papiret. Det er ikke let at sprede sig, og det er ikke let at falde af. Det termiske overføringsbånd kan opdeles i følgende tre kategorier:

Voksbaseret termisk overføringsbånd

Det er det vigtigste materiale af voks og kønrøg (antager sort termisk overføringsbånd) som belægningsmaterialet. Voksbaseret termisk overføringsbånd er et af de mest økonomiske billige termiske overføringsbånd, det anvendes hovedsagelig til almindelig papirudskrivning, brug voksbasis. Termisk overføringsbånd skal være opmærksom på at samarbejde med papir, voksbaseret kulstof, der kan anvendes til at føle sig lidt konkav og konveks På overfladen af ​​materialet er sammenligningen ikke anvendelig til overfladen glat som et spejl af materialer, såsom PET-materialer. Voksbasen Termisk overføringsbånd har ca. 70% af markedsandelen, som almindeligvis anvendes til at udskrive den første klasses store papirmærkat.

Harpiksbaseret carbonzone

Hvis printdata skal kræve opløsningsmiddelresistens mod høj temperaturbestandighed mv., Der anvendes i emballagen af ​​kemiske produkter, eller skal være højtemperaturbestandige, anvendes til elektriske varmeelementer eller skal udskrives på specielle kemiske produkter som PET, er det anbefales at bruge harpiks-termisk overføringsbånd, på grund af harpikssammensætningen kan opfylde ovenstående krav, men denne form for kulstofpris er normalt dyrere, men udskriftseffekten er must og papir / printmedia-samlokation for at opnå det bedste udskrivningsniveau .

Blandet basisk carbonzone

Det er at blande voks og harpiks som hovedmateriale, som belægningsmaterialeprodukterne. Blandingsforholdet ændres efter behov, hovedsagelig anvendt til overfladen af ​​overfladen er glat. De generelle krav til overfladens mere strenge produkt, der er mere egnede til brug, såsom almindelige forbrugsvarer, kombinerer dens ydelse fordelene ved de ovennævnte to typer af termisk overføringsbånd.