Hjem > Nyheder > Indhold

Engangs Plastforseglinger og Sikkerhedsforseglinger

Jul 01, 2017

Engangs plastforseglinger og sikkerhedsforseglinger
Faktisk er det meget brugt i kontanter tasker, kasse, ATM cash box og andre forsegling, indsætte på objektet, at lukkede eller forseglede noter. "Qidan Deng" Sjette syv tilbage: "Jeg kom lige for at se døren låst, døren på toppen af dig har et lille rødt tegn et barn, naturligvis tomgang værelse. Jeg vil gerne tage, leve en lille familie.
Plastforseglinger, også kendt som måleresætninger, strømforseglinger, olietætninger mv., Der hovedsagelig anvendes til elektricitet, olie, instrumenteringsindustrien, engangsforebyggelse af tyveri og andre formål. Plastforseglinger er generelt trykt på kundens navn, som f.eks. En bestemt strøm, en bestemt vandforsyning og nogle trykte LOGO'er, ud over at blive trykt med kundenavnet eller LOGO, vil den generelle blive trykt på serienummer eller kode, seriel nummer eller kode hver En forsegling er ikke den samme, det kan siges at være enestående, formålet med at gøre det er at sætte en stopper for ulovlige elementer for at smide forseglingen.
Plastforsegling trykt på ordet er at tage laserudskrivning eller varm suppe teknologi, dette trykt på skriften klart synlig, flot.
Plastforseglinger, også kendt som målerforsegling, kraftforseglinger, olietætninger mv., Der hovedsagelig anvendes til elektricitet, olie, instrumenteringsindustrien, engangsforebyggelse af tyveri og andre formål, kan almindelige plastforseglinger udskrive, hvad slags ord.
Plastforseglinger er generelt trykt på kundens navn, som f.eks. En bestemt strøm, en bestemt vandforsyning og nogle trykte LOGO'er, ud over at blive trykt med kundenavnet eller LOGO, vil den generelle blive trykt på serienummer eller kode, seriel nummer eller kode hver En forsegling er ikke den samme, det kan siges at være enestående, formålet med at gøre det er at sætte en stopper for ulovlige elementer for at smide forseglingen.
Plastforsegling trykt på ordet er at tage laserudskrivning eller varm suppe teknologi, dette trykt på skriften klart synlig, flot.
I de udviklede lande, selv balkonstrukturen er meget stramt, er produktionen af installationsnøjagtighed meget høj i altanen eller sikkerhedsdøre og vinduer med sikkerhedsforseglinger. Produceret af en række sikkerhedsforsegler serie af produkter, er den mere anvendelig i forskellige lejligheder. Nogle brug af blødt gummiark, og nogle bruger skumplastbælte, og nogle er lavet af kemisk fiber og hård plastforbindelse, dens fleksibilitet og holdbarhed er særligt gode. Nogle af forseglingsmetoden er brugen af ekstruderingstypeforsegling, og nogle gnides med en børste til blokering.
Forskellige sikkerhedsforseglinger kan også anvendes til de forskellige, nogle pensellignende eller arklignende døre og vinduer. Sikkerhedsforseglinger, negle negles til balkonsømmene, kan kun anvendes i trædøre og vinduer; til bunden af døren, eller gummisikkerhedstætningen er god; og forsegling pasta og metal bonding ydeevne er god, men kan også være selvhærdende inden for 24 til 28 timer, dens tykkelse er i stand til at justere i henhold til de faktiske behov af scenen, hovedsagelig for metal balkon; nogle fra gode klæbende skumdøre og vinduer Sikkerhedsforseglinger, med ekstruderingsforseglingsmetode, er mere velegnet til forskellige materialer fremstillet af vinduer, dens tykkelse skal være med dørene og vinduerne i sikkerhedsafstanden for at passe sammen; Så indlejret i børsten. Eller plastikforsegling vil være med balkonpladsen med.