Hjem > Nyheder > Indhold

Elektrostatiske problemer i termisk overførsel Ribbon Printing

Oct 12, 2017


Generering og frigivelse af statisk elektricitet har altid været en faktor i den termiske overførsel Ribbon printing, hovedsageligt forårsaget af termisk overføringsbånd og den mekaniske friktion af printeren, herunder skrivehoveder, viser undersøgelser, at der ikke er nogen direkte mellem statisk og skrivehovedets levetid kontakt. Men en del af den anvendte teknologi, som det termiske overføringsbånds backcoat og den elektrostatiske børste på printeren, kan være meget effektive til at reducere statisk elektricitet.
Selv om der er et instrument, der kan måle den statiske elektricitet, der genereres under udskrivning, er den enkleste måde at vide, om mængden af statisk elektricitet er lille, at se på kvaliteten af den trykte grafik. Hvis du stadig er foruroliget af statiske problemer, er høj kvalitet ikke hvid og kan scannes af en scanner. Hurtig læsning er den bedste beskrivelse.
Hvis du bekymrer dig om printhovedets liv, er det faktisk, at du altid skal være ren og bruge den korrekte spænding og tryk.
Når udskrivningshastigheden accelereres, vil statisk elektricitet påvirke udskriftskvaliteten, elektrostatisk adsorption af små partikler vil have en negativ indvirkning på udskriftskvaliteten, så skal vi bruge højhastighedstermisk overføringsbånd kan løse et problem.
Etiketprinteren holder skrivehovedet rent under brug for at sikre udskriftskvalitet og forlænget skrivehovedtid. Bemærk: Sluk for strømmen, når du rengør skrivehovedet til termisk overføringsbånd. Hvis temperaturen på skrivehovedet er for højt, skal du justere temperaturen på printerens skrivehoved til den ønskede temperatur.
Hvordan påvirker det termiske overføringsbånd et strejkodeprinter?
1, den korrekte funktion:
Brugerens funktion er korrekt, stregkoden Thermal Transfer Ribbon printer har stor indflydelse på levetiden, såsom temperatur, tryk og andre maskinindstillinger og applikationer, stregkode Termisk Transfer Ribbon korrekt brug af rengøring og så videre .
2, gennemførelsen af vedligeholdelsen:
Hvorvidt brugen af implementeringen af den generelle vedligeholdelse og vedligeholdelsen af termisk overføringsbånd er korrekt (herunder brugen af vedligeholdelsesudstyr og -metoder), og regelmæssig faglig vedligeholdelsesjustering er gennemført, påvirker ovennævnte punkter stregkode printerens levetid.
3, miljømæssige faktorer:
Barcode Thermal Transfer Ribbon printer, når den ikke er i brug, skal du slukke for strømmen, så maskinen holder så lav som muligt, når strømforsyningen er bedst adskilt med 5 til 10 minutter. Prøv at vælge at placere i et rent miljø. Hvis ovenstående betingelser er opfyldt, forbliver levetiden for den termiske overføringsbåndprinter mindst 5%.
Stregkode skrivehoveder er de mest sårbare og skrøbelige enheder i stregkodesprintere. Det er som om en bil er et tab af varer, og i sidste ende vil blive beskadiget, men fortsæt med at være opmærksom på vedligeholdelse og hele tiden opbevare stregkoden. Termisk overføringsbåndbåndslag forårsaget af snavs kan forøge stregkodeudskriftens levetid.
Stregkode printhoved før vedligeholdelse
For at spille den bedste rolle, når en rulle af et termisk overføringsbånd eller en rulle af termisk papir skal rengøres en gang et stregkodes skrivehoved. FORSIGTIG Når du renser stregkodens printhoved, skal du fjerne ringen for at forhindre ridser med stregkodeskrivere og bruge en jordet metalstrop eller en antistatisk matta for at forhindre beskadigelse af stregkodes skrivehoved.
Brug en 70% alkoholholdig bomuldspindel, sluk først printeren og tænd barcodehovedet, børst med en lille smule bomuld på Thermal Transfer Ribbon-printeren eller blæs støvet forsigtigt (f.eks. Rulle, papir / båndføler og bar kode udskriftshoved). Brug ikke hårde metaller eller bærbare værktøjer (f.eks. En skruetrækker) til at forbrænde stregkoden, der er trykt med stregkoden termisk overføringsbånd, der genereres af forurenende stoffer.