Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan påvirker termisk overføringsbåndet printeren

Sep 12, 2017Hvordan påvirker termisk overføringsbåndet printeren

1. Korrekt betjening:

Brugerbetjeningen er korrekt, Thermal Transfer Ribbon printeren har stor effekt på levetidens levetid, såsom temperatur, tryk og så videre maskinindstilling og anvendelse af termisk overføringsbånd korrekt brug af rengøring osv.

2. Vedligeholdelse af implementeringen:

Uanset om de er i overensstemmelse med betingelserne for at udføre den generelle vedligeholdelse, er brugs- og vedligeholdelsesforanstaltningerne korrekte (herunder brugen af ​​vedligeholdelse af instrumenter og metoder), og regelmæssig professionel vedligeholdelseskalibrering er gennemført, har de ovennævnte flere indflydelse på levetiden for termisk overføringsbåndprinter .

3. Miljøfaktorer:

Termisk overføringsbåndprinter skal slukke for strømmen, når den ikke er i brug, for at holde maskinen ved en lav temperatur. Når du skifter strømforsyning, er det bedst at være adskilt mellem 5 ~ 10 minutter og vælge at placeres i et renere miljø. Hvis ovenstående betingelser er opfyldt, skal levetiden for termisk overføringsbåndprinter være mindst 5% eller mere.

Termisk overførsel Ribbon print head er den mest sårbare enhed i Thermal Transfer Ribbon printeren. Det er som en bil, hvilket er et tab, som i sidste ende vil blive beskadiget. Imidlertid er konstant opmærksomhed på vedligeholdelsen, og den vedvarende rimelige rengøring af snavs forårsaget af termisk overføringsbåndlag kan forlænge levetiden for trykhovedet på det termiske overføringsbånd.

Termisk overførsel Ribbon print hoved forud vedligeholdelse

For at spille den bedste rolle er det nødvendigt, at en gang hver spole med termisk overføringsbånd eller en spole varmekänslig papir er nødvendig for at rengøre et termisk overføringsbånd printhoved. Bemærk, at når det rene termiske overføringsbånd udskrives, skal ringen fjernes fra ringen for at forhindre beskadigelsen af ​​det termiske overføringsbåndudskrivningshoved, og jordforbindelsesbåndet eller den anti-statiske pude skal anvendes til at forhindre elektrostatisk beskadigelse af det termiske transferbånd printhoved.

Brugbar bomuldspindel gennemblødt i 70% alkohol. Luk først printerens strømforsyning, og åbn Thermal Transfer Ribbon-printhovedet, børst med en lille smule bomuld i de mekaniske dele af printeren eller blæs støv (som rulle, papir / Ribbon sensor og Thermal Transfer Ribbon printhoved). Brug ikke hårde metal- eller slidværktøjer (f.eks. Skruetrækkere) til at male de forurenende stoffer, der produceres af det termiske overføringsbånd i det termiske overføringsbånd.

Brug en bomuldsstav med alkohol til at trykke på toppen af ​​det termiske overføringsbånd for at udskrive toppen af ​​hovedet og drej derefter rullen for at tørre den af ​​med siden.

Formuleringen af ​​vandvask Termisk transferbåndstandard opfylder kvalitetsstabiliteten og forbedringen af ​​termiske overføringsbåndprodukter og styrker sporbarheden af ​​produkter i beklædningsindustrien. Siden da har vaske- og overføringsbåndet anvendt i beklædningsindustrien også været standard.

Siden 2001, hvor den kinesiske obligatoriske beklædningsmærkning blev specificeret, begyndte beklædningsindustrien at bruge vandvaskemærkningen, der var egnet til tøj. Vandvaskemærkat Termisk overføringsbånd er en slags forbrugsmateriale til effektiv identifikation af mærket af tøjvaskeklud, som er high-end-produktet i det varme stemplingsfelt. Standard for vaskeetiketten Termisk overføringsbånd til vaskeetiketten Termiske overføringsbåndstørrelser er klassificeret, har været klare over de kosmetiske krav og langsgående krympning, trækstyrke, trykstøjværdi, farvetæthed, statisk, opløsningsmiddelreserveringsbeløb, såsom produktkravskrav , anmode tegnmærket klart efter udskrivning, vasket, tørrengjort tegn, efter at det er tydeligt skilt.

Ifølge Kina automatisk identifikationsteknologi forening generalsekretær Jessie, bredt i internettet af ting applikation baggrund, er fra alle samfundslag behovet for dataindsamling, dataindsamling afhænger af luftfartsselskabet, om en-dimensional kode, qr-koden eller produkt introduktion og forklaring, alle har brug for termisk overføringsbånd Termisk overførselsteknologi vil dataoplysninger, der er trykt på etiketpapiret, blive den velkendte produktidentifikation. Anvendes i beklædningsindustrien til at vaske etiketten Thermal Transfer Ribbon og anvendes til lægemiddelindustriens mærke Thermal Transfer Ribbon, er Thermal Transfer Ribbon to relativt typiske anvendelser, men hidtil er der ingen nationale standarder og industristandarder.

Mere end 20 virksomheder fra applikationsområdet for Thermal Transfer Ribbon deltog i standard publicitetsmødet i slutningen af ​​maj. De fleste virksomheder mener to standarder for at opfylde termisk overføringsbånd produktkvalitet stabilitet og forbedre, og sikre, at kravene i det uafhængige mærke markedsandel, foreslog at lægemiddel etiket Thermal Transfer Ribbon standard yderligere klart markere friktionsmodstand, prægende alkohol resistens og andre tekniske krav; Vandvaskemærkat Thermal Transfer Ribbon standard for at øge korrosionsbestandigheden og modstandsdygtigheden mod farvningsteknologi.