Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan Tote Container æsker og plastkasser bære kontrol

Jul 01, 2017

Hvordan Tote Container Boxes og Plastic Kasser bære kontrollen
Tote Container Boxes og Plastic Crates fabrikanter bruger effekten af ​​størrelsen af ​​virkningen af ​​dens tolerance, så i produktionen af ​​beholdere og plastik kasser, vi har brug for nogle metoder til bedre at kontrollere sin tolerance, let at bruge den senlige brug af produkt.
Beholdere og plastkasser under brug skal være opmærksomme på dets udholdenhed, hvis belastningen er mere end udholdenhed, det vil beskadige plastikpoten, den har et maksimalt toleranceområde, mere end dette interval vil blive deformeret, aldring, fordi plastbeholderen er ikke skrøbelig, ingen rust, olie modstand, stærk korrosionsbestandighed mv. brugen af ​​en bred vifte; ved stuetemperatur er salt, alkali, andre blandinger ikke noget problem, hvilket indebærer en grad af problemet, kan ikke gøre den stærk væske.
Det kan ses ved køb af containere og plastikboksproducenter af produkter, forpligtelsen til at kontrollere nøglen og vigtig for at undgå mange applikationer som følge af unormal, så vi bør være mere opmærksomme på dens tolerance over for kontrollen.
Tote Container Boxes og Plastic Crates fabrikanter af lys tekstur, smukt udseende, ikke skrøbelig, dekorative effekt er gode, lave priser, men hvis brugen af ​​produktionen af ​​materialer ikke er god, vil der være nogle ulemper ved brugen, så vi skal være klar, når købet er Hvad bruges materialet.
Ved køb af beholdere og plastikbokse kan du røre gennem egne hænder, hvis hånden er voksagtig, så er det helt sikkert polyolefin materiale, med ørerne at lytte, i henhold til takten er lyden af ​​de forskellige for at skelne mellem polystyren Som metal lyd, plexiglas er lyden tyk, kvalme Med øjnene at se, er den første tone udseendet af plastikpots farve, gennemsigtighed, og normalt er disse gennemsigtige produkter hovedsageligt polystyren og plexiglas og som polyethylen med lav densitet, celluloseplastik, epoxyharpiks, umættet harpiks Det er gennemskinnelige produkter.
Beholdere og plastkasser i vores liv er meget udbredt for vores liv for at bringe bekvemmelighed og hurtig. Ovenstående er Tote Container Boxes og Plastic Crates-producenterne til at identificere materialet til at forklare materialet, vi håber at købe kasser til at hjælpe.
Tote Container Boxes og Plastic Crates producenter i produktionen af ​​produkter, for at beskytte dets anvendelse af stivhed, ikke kun vælge materialets høje stivhed, men også gennem plastik finish box form design, for at forbedre plastrør stivhed og belastning modstand, der blæser den. Danner proceskravene endnu højere.
I Tote Container Boxes og Plastic Kasser til blæsestøbning, den første del af Billet blæser kontakten, har altid tendens til at hærde den første del af webstedet, så vægtykkelsen er også større. Derefter er kant- og hjørndele, den sidste del af billetinflationskontakten, vægtykkelsesstedet er lille, så kanten af ​​plastbehandlingsboksen og horndelene skal være afrundet. Igen kan den langsgående rille eller forstærkeren fjerne plastrommen i den langsigtede belastning under offset-, sag- eller deformationsfænomenet.
Tote Container Boxes og Plastic Crates fabrikanter ikke kun har fremragende produkt produktionsteknologi og teknologi, samt års produktion erfaring, for at sikre, at produktets kvalitet og ydeevne, brugen af ​​effekten er meget god, interesserede venner kan spørge.