Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan vælger du de rigtige sikkerhedsmærker og tasker

Jul 19, 2017Sådan vælger du de rigtige sikkerhedsmærker og tasker

Med fremskridt inden for videnskab og teknologi har social fra alle samfundslag også en hidtil uset udvikling, hvor der er en meget vigtig, men også let at ignorere en rolle - Sikkerhedsetiketter og tasker. Små sikkerhedsmærker og tasker har mange fordele i alle samfundslag.

Sikkerhedsetiketter og tasker er i bedste fald et identitetskort til nogle produkter. For eksempel kan i alle i supermarkedet fødevarer, medicin, logistik, elektronik, husholdningsapparater, biler, kemikalier, tøj, luftfart mv. Ofte når du ser det, er det sådan, det plejede at være, og nu vil vi introducere det for dig fra egne materialer og egenskaber.

Sikkerhedsetiketter og tasker Eksisterende selvklæbende sikkerhedsetiketter og tasker taske taske, kort Sikkerhedsetiketter og tasker, klud slags sikkerhedsetiketter og tasker taske, keramiske sikkerhedsetiketter og tasker taske, metal sikkerhedsmærker og tasker taske, PVC bord og andre materialer, egnet til stregkode printer gration bund med materialet i slutningen af ​​papir eller kraft klæbende sikkerheds sikkerhedsmærker og tags og tasker, papirposer, klud slags sikkerhedsetiketter og tasker taske.

Klæbende sikkerhedsmærker og tasker er opdelt i to typer: papir og film. Papirtype, materiale er ikke vandtæt, forhindrer ikke olie, kan rive, opdelt i sublight og semi-high light. Gælder for boksetiket, prisseddel, kapitalstyringsrekord, generelle varer mv. Semi-fremhævede materialer kaldes almindeligvis kobberbelagt papir, og overfladen af ​​materialet er glat og glat og kan udskrives med stregkode printer. Det har to slags kulstof, det ene er voksagtigt basebandfarvebånd, fordi det er fuld voksagtig base, er trykningseffekten god, men den er ikke resistent over for ridse. Den anden er blandet base carbon bælte, som er semi-voksagtige basehalvharpiks, hvilket er godt til trykning og modstandsdygtigt over for ridser, men er lidt højere end det voksagtige basisfarvebånd. Subgloss papir, også kaldet skrivepapir, på grund af dets overflade ruhed og korn, har en god absorption, som almindeligvis anvendes til maskintrykning og laserprintning. Subgloss papir er lidt højere for carbon bælte, generelt blandet base og specifikke valg, afhængigt af kunden.

Som papiroverflademateriale er der også et materiale til at introducere specifikt det klæbende varmefølsomme papir. Det varmefølsomme materiale er belagt med carbonpulver. Varmeoverførslen overføres til materialet af trykhovedet på stregkodesprinteren. Derfor er det ikke nødvendigt at matche carbonbæltet, der skal udskrives. Enkel betjening, mere brugt til supermarked elektronisk balance og pos maskine pris Sikkerhed Etiketter og tasker taske og anden detailhandel. Brug af termosensitive papir Sikkerhedsmærker og tasker skal være påkrævet for opbevaringsmiljø, indendørs rumtemperatur og tørring.

Sikkerhedsetiketter og anden papirpose: Termisk overførselspapir (egnet til udskrivning, samarbejder med voksgasser med effekt er også ret godt), fluorescerende papir (mange farves egenskaber har advaret det markerede), guldfolie materiale (guld, sølv, høj overfladekvalitet), let makulering (overflademateriale er let brudt, bruges til at forhindre åbent) mv. og de grundlæggende egenskaber ved coated papir til udskrivning.

De almindelige typer af ikke-klæbende materialer er kemisk syntetisk membran PE (PE), kemisk syntetisk membran PET (polyester), kemisk syntetisk membran pp (polypropylen), syntetisk papir og så videre. Filmmaterialet er vandtæt, oliesikker, let at rive, høj temperatur. Velegnet til elektronik, husholdningsapparater, bilindustrien, kemisk industri mv.

Hvid PE, modstandsdygtighed overfor vand, olie og kemikalier, såsom ydeevne er vigtigt produkt Sikkerhedsetiketter og tasker, der anvendes i kosmetiske og vaskemidler Sikkerhedsetiketter og tasker, materialekstrudering er god, god dimensionsstabilitet, lav temperaturstyrke, samarbejde med harpiks carbon med print, fremragende resultater. (PE har en gennemsigtig, tåget, lys sølv og tydelig skelnen).

Hvid kæledyr, vandtæt, olie og kemiske produkter er vigtigere produktsikkerhedsetiketter og tasker, såsom de daglige kemikalier og vaskeprodukter Sikkerhedsetiketter og tasker, der er knyttet til kæledyrsflasker eller pakker. God dimensionsstabilitet, høj trækstyrke, høj rivstyrke og stivhed, god varmebestandighed. Med harpiks carbon bælte udskrivning, er effekten fremragende. (kæledyr har en hvid, dum, sølv, gennemsigtig og tydelig skelnen).

Hvid pp, anti-vand, olie og kemiske produkter er vigtigere produktsikkerhedsetiketter og tasker, mere til vaskeforsyninger, kosmetiske sikkerhedsmærker og tasker. God glans og dimensionsstabilitet, høj trækstyrke, mere til trykning, samarbejde med harpiks-carbon tape udskrivning, effekten er god. (som med ovenstående produkter har pp også en farve og en tynd forskel).