Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man forlænger servicenes levetid for logistikpakker og transportforsyninger

Oct 23, 2017

Hvordan forlænges levetiden for logistikpakker og transportforsyninger
Med de løbende ændringer i transportmetoder kan Logistikpakker og Transportforsyninger som en stor lastbeholder med et stort antal varer lastes og effektivt beskytte sikkerheden ved transportvarer, og i midten af ​​udskiftningen af ​​forskellige køretøjer gør det også behøver ikke varer fra boks ud af ansigtsløftningen, så af de fleste virksomheder er det meget velkommen og favoriserer, men samtidig er folk også bekymrede for længden af ​​sit liv. Så hvordan skal vi forlænge levetiden for denne højkvalitets logistikpakke?
1, for at sikre, at bærevægten inden for det specificerede område
Når kvaliteten af ​​god kvalitet og lave omkostninger ved logistikpakker og transportforsyninger ved lastning af varer skal baseres på beholderens størrelse og størrelse for at beregne beholderens maksimale bæreevne, men også i nøje overensstemmelse med beholderen dør over eller bageste kolonne over mærket For at bære lasten af ​​varerne og ikke direkte blindt større end lastens bæreevne direkte i beholderen eller ikke alene vil forårsage alvorlig skade på varernes sikkerhed, vil beholderen beskadige .
2, håndtering for at være beskyttelsesforanstaltninger
Logistikpakker og transportforsyninger i færd med at håndtere brugen af ​​træmåtter eller stødpude til lastemballering for at sikre, at transporten ikke skyldes fugt eller sidevægekollision og påvirker dets levetid. Derudover varerne i kassen, når lyset også skal tages for at undgå, at containeren udvises af maling eller deformation af situationen.
3, til regelmæssigt børste reparation
Kvaliteten af ​​de bedste og de bedste logistiske emballage- og transportforsyninger i solens lange eksponering vil uundgåeligt falde fra maling eller rust, så en gang dette fænomen, så i tide til at male og male et lag beskyttelsesfilm for at sikre, at kasse Kroppen bliver ikke korroderet og kan bruges i længere tid; og logistikemballage og transportforsyninger, hvis døren deformeres eller beskadiges, så er det nødvendigt at udskifte og reparere i tide for at forlænge levetiden.
Sammenfattende har vi en dybtgående forståelse af logistikpakken transportforsyninger ved belastning, ikke blot for at sikre, at lastens vægt ligger inden for beholderens omfang, men også for de tilsvarende beskyttelsesforanstaltninger. Derfor skal du kun gøre disse punkter for at gøre godstransporten meget beskyttet og effektivt forlænge beholderens levetid.
Det første punkt er sikker på at gå til det formelle salg af Logistic Packing and Transportation Supplies marked for at købe, i Kina, logistik og transport forsyninger, hvor kan man købe den? Ifølge Xiao Bian forstår, at Kinas logistik og emballage transport leverer det meste af regionen i Shenzhen, Guangdong, denne kystby, fordi der er mange varer her er fragt, så containeren i forhold til andre byer mere, og rederiet er beholderen efterspørgsel De største købmænd, så de vil fortsætte med at købe nye containere, men også sælge gamle containere. Køb Logistikemballage og transportforsyninger er også opmærksomme på behovet for at have kvalificerede procedurer, især transaktionsfakturaen skal have. Generelle logistikemballage transportvirksomheder vil have en fast "Logistic Packing and Transportation Supplies handelsproces" manual for kunderne at forstå, så købet kan også baseres på denne manual som reference.
Det andet punkt er i udvælgelsen af ​​Logistic Packing and Transportation Supplies for nøje at observere graden af ​​det gamle og nye skab, temperaturen på hver kasseoverflade rust. Selvom det er køb af Logistic Packing and Transportation Supplies, men også vælge kvaliteten af ​​bedre, kan du bruge boksen så længe som muligt. Der er mange typer container specifikationer at vælge imellem. Kontroller beholderens yderside, indersiden og toppen kan ikke ignoreres, behovet for at vælge beholderen for at se om der ikke er lys eller lækage af vand og andre fænomener, men også for at kontrollere, at beholdergulvet er intakt, beholderen omkring toppen af ​​graden af ​​konkavitet, der er ingen rust jern falde og så videre. Længere brug af beholderen kan skyldes langvarig erosion ved regnen eller transport- og losningsprocessen af ​​nogle menneskeskabte skader forårsaget af rustfældning af jern. Sådanne Logistiske pakker og transportforsyninger må ikke købes, måske vil prisen være billigere , men mere sandsynligt at bruge tiden er ikke lang kan ikke bruges.