Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man identificerer fødevareemballageposer Sikkerhedsetiketter

Jun 01, 2017

Hvordan man identificerer fødevareemballageposer sikkerhedsmærker

1, fødevarekvalitet og sikkerhedsskilt

Sikkerhedsetiketter og tasker Markedet for fødevaremarkedet er sammensat af "Kvalitetssikkerhed" bogstaver "Q", "S" og "Kvalitet og sikkerhed" kinesiske tegn. Logo hovedfarve er blå, bogstavet "Q" og "kvalitet og sikkerhed" fire kinesiske tegn til det blå, bogstavet "S" er hvidt. Virksomheder i brugen af ​​fødevaremarkedsadgangstegn, ifølge proportionen af ​​selvskalering, men kan ikke deformeres, misfarvning. "Food Production License" består af det engelske alfabet QS plus 12 arabiske tal. QS for engelskens kvalitet og sikkerhed for forkortelsen, nummeret på de første fire for godkendelsesmyndighedsnummeret, midten 4 for produktklasse nummeret, de sidste fire for det certificerede virksomheds serienummer. Når minimumsalgsområdet for det mindste fødevareforhandlingsområde er mindre end 10 kvadratcentimeter, kan nummeret "Fødevareproduktionstilladelse" udskrives uden udskrivning (men "fødevareproduktionslicens" skal udskrives på sin store pakke "Nummerering.

2, det nationale Mianjian produkt logo

National Quality and Technical Supervision Samlet inspektion af fritagelsesmærket var runde, medianpositionen for de "frie" kinesiske pinyin initialer "M" er, under forbindelsesgrafik, den virkelige virtuelle, hvilket betyder, at undtagelsen fra den eksterne og egenkvalitet mødes kravene i de relevante kvalitetslove og regler. I midten af ​​mønsteret ovenfor er der "nationale Mianjian-produkter" ord, der viser myndigheden af ​​den nationale Mianjian; mønster til venstre og højre for at markere datoen for fritagelsen fra begyndelsen og slutningen af ​​måneden; måned er mønster arrangeret i buen "National Quality Technology Supervision Bureau" 9 ord og den engelske forkortelse "CSBTS". Undtagelsesmærket er hvidt, den ydre cirkel og midten er blå, ordet og brevet er sorte. Størrelsen af ​​fritagelsesmærket bestemmes af markens ydre radius R, og størrelsen af ​​de øvrige dele på mærket bestemmes af det tilsvarende forhold på R. Den virksomhed, der har opnået fritagelsescertifikatet, kan frivilligt markere fritagelsesmærket på produktet eller dets typeskilt, emballeringsmateriale, brugsanvisning og kvalitetscertifikat. Fritagelsen gælder i tre år. Hvis produktet skal undtages efter fritagelsesperioden, skal virksomheden genindsætte ansøgningen.

3, genbrugs logo

Sikkerhedsetiketter og tasker Produktemballagen ledsages af et genanvendelsesmærke, der kan genbruges, og genbrugsrepræsentanten kan bruges igen. Dette er dannelsen af ​​en speciel trekant tre pil mark, det vil sige i de sidste par år i verden er blevet meget populær cyklus af regenerering tegn, blev det omtalt som genbrug mærke. Det er trykt på en række varer og varer på emballagen, i Coke, Sprite dåser, du kan finde den. Dette specielle triangulære logo har to betydninger: For det første: Det minder folk om, at efter brug af varerne trykt med dette logo, send det til genbrug, og kast det ikke som skrald. For det andet: det markerer emballage af varer eller varer er fremstillet af vedvarende materialer, så det er gavnligt for miljøet og beskyttelsen af ​​Jorden. I mange udviklede lande søger dette hjem, folk i køb af varer altid et kig, for at se om varerne udskrives på dette lille tre-pile genbrugs logo.

4, grøn mad logo

Grøn mad logo af Kina Green Food Development Center i staten Administration for industri og handel Varemærke Office officielt registreret kvalitetscertificering mærke. Består af tre dele, det vil sige over solen, under bladene og knoppens centrum. Logoet er rundt, hvilket betyder beskyttelse. Hele billedet afbilder et lyst solskin under livets harmoni, for at fortælle folk, at grøn mad er ren, godt økologisk miljø, sikker og forureningsfri mad, kan give folk en vital vitalitet. Green Foods logo minder også mennesker om at beskytte miljøet ved at skabe en ny harmoni i naturen ved at forbedre forholdet mellem mennesker og miljø.

Grøn mad og almindelig mad sammenlignet med tre væsentlige træk: (a) understregede, at produktet fra det bedste økologiske miljø. Grøn madproduktion fra råmaterialets oprindelse for at starte det økologiske miljø gennem oprindelse af råmaterialer og miljøfaktorer omkring den strenge overvågning for at afgøre, om den har de grundlæggende betingelser for produktion af grøn mad. (B) gennemførelsen af ​​hele produktkvalitetskontrollen. Grøn madproduktion implementering af "fra land til bord" fuld kvalitetskontrol. Gennem de prænatale forbindelser af miljøovervågning og råmaterialetest; produktion og produktion af specifikke links, implementering af behandlingsprocedurer samt postpartum links produktkvalitet, sundhedsindikatorer, emballering, bevaring, transport, opbevaring, salgskontrol for at sikre, at den overordnede kvalitet af grønne fødevarer og forbedre det tekniske indhold af hele produktionsprocessen. (C) af produktet i henhold til loven for at implementere logo management. Green food logo er et kvalitetscertificeringsmærke, er en kategori af intellektuel ejendomsret, af "Folkerepublikken Kina Trademark Law" beskyttelse.