Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan man identificerer det varme termiske overføringsbånd er godt eller dårligt

Aug 21, 2017

Sådan identificeres varmen Termisk overføringsbånd er god eller dårlig

Identifikation af termisk termisk overføringsbånd er god eller dårlig, normalt fra følgende aspekter:

1. Kulstof med pinhul (boble): Blækket skyldes ikke belægningen. Vil få ordet til at udskrive ufuldstændigt.

2. Rynker med termisk overføringsbånd: På grund af problemer med spændingsreguleringssystemet på skæringsdagen resulterer det i et lille område på det termiske overføringsbånd

Der er intet ord på marken. Fordi smeltetemperaturen i det tolags termiske overføringsbånd er meget større end temperaturen på et lag.

3. Termisk overføringsbånd med blankt: Da filmen ikke håndteres godt, vil det medføre mere end ud af blankt.

4. Toleransen af ​​kerneens indre diameter er for stor eller for lille: Den passer ikke ind i printeren, eller bæltet passer ikke til det termiske overføringsbånd.

5. Transporttemperaturen er for høj, så det termiske overføringsbånd bliver klæbet sammen.

6. Om kernen i løbekanten: vil forårsage brudt tape, er kanten af ​​udskriften ikke tændt.

7. Det termiske overføringsbånd er ikke længe nok.

8. Tandemviklingen er for tæt eller for løs, hvilket resulterer i, at det termiske overføringsbånd ikke kan køre med printeren.

9. Shoddy, voksagtige elementer for høj harpiks sammensætning for lidt, hvilket fører til fordelene ved hybrid kan ikke vise.

Generelt er det ikke nemt at købe det rigtige termiske overføringsbånd, forskellige printere har forskellige udskriftspræferencer plus forskellige udskriftsmedier, men påvirker også udskrivningseffekten, og nu kan prisen på båndet siges. Med den indenlandske forarbejdning kapaciteten bliver mere og mere populær, prisen bliver lavere og lavere, for at købe og billigt og nemt at bruge det termiske overføringsbånd, der skal være et rigtigt kyndigt folk til at guide, eller dårlig udskrivningseffekt påvirkes direkte af produktet. billede.

Desuden er et lille antal importerede printere, der er udpeget til at bruge et dedikeret print-termisk overføringsbånd, effekten ikke nødvendigvis signifikant bedre end den generelle trykpåvirkning, og dens termiske overføringsbånd er meget dyrt, hvilket er købet af printeren, der skal betale særlig opmærksomhed på stedet. Fordi nu den konstante prisreduktion af det generelle termiske termiske overføringsbånd er prisen blevet lavere end inkjet-blækpriserne, og det samme som laserskrivertoner.

Desuden er farven Termisk Transfer Ribbon også skal være opmærksom ved køb, den nuværende indenlandske brug af farve Termisk Transfer Ribbon er ikke meget.

Det er ofte nødvendigt at bestemme farvebasis (voksbase, blandet base eller harpiksbase) i det termiske overføringsbånd og bredden og længden af ​​det termiske overføringsbånd. For at kunne vælge det rigtige termiske overføringsbånd skal du overveje følgende for at opnå de bedste udskriftsresultater:

1) på hvilken printer

I termisk termisk overføringsbåndmodus er det termiske overføringsbånd og etiketpapiret i længden af ​​retningen synkroniseret forbrug, bredderetningen, bredden af ​​det termiske overføringsbånd skal være større end bredden af ​​etiketpapiret, mindre end printerens maksimale udskriftsbredde. På grund af de forskellige fysiske dimensioner af hver printer kan den maksimale papirrulle længde, der kan indlæses, og den maksimale bredde, der kan udskrives, også være anderledes. Desuden vil arbejdstemperaturen på printhovedet og bæltet med følsomheden af ​​det endelige udskrifts egenskaber have stor indflydelse.

2) Udskriftsmediet er anderledes

Et udskriftsmedium er et materiale, som en etiketprinter kan udskrive. Fra formen af ​​medierne er hovedsagelig strimler, kort og etiketter, af materialet hovedsageligt papir, syntetiske materialer og stoffer.

3) Ønsket grafik holdbarhed

Hvis du vil udskrive, har etiketindholdet en god holdbarhed, bør du vælge harpiksbaseret termisk overføringsbånd.

4) Omkostninger, der kan bæres

Generelt er prisen på voksbaseret kulstof termisk overføringsbånd det laveste, omkostningerne ved blandet kulstof termisk overføringsbånd, harpiksbaseret termisk overføringsbånd koster det højeste.

5) etiket ridse, ridsefasthed, modstand mod udtværing, korrosionsbestandighed, høj temperatur og andre krav

Hvis etiketten i den ridsefaste, modstandsdygtige over for udtværing, korrosionsbestandigt, højtemperaturmiljø, skal vælge harpiks Thermal Transfer Ribbon eller blandet-baseret termisk overføringsbånd.