Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan forbedres sikkerhedsetiketter og tasker med videnshastighed

Aug 10, 2017

Hvordan man forbedrer sikkerhedsmærkerne og taskerne med videnshastigheden
Sikkerhedsetiketter og tasker teknologi er verdens almindeligt anvendte automatiske identifikation og elektronisk computer data indgang håndled, er effektiviteten af ​​ledelsesværktøjer. Kvaliteten af ​​sikkerhedsmærket og posen print er den samme som kvaliteten af ​​selve produktet. Det kvalificerede sikkerhedsmærke og posesymbolet er den nødvendige garanti for den automatiske styring af POS-systemet. Vi ser de ansvarlige afdelinger for trykkerierne at implementere sikkerhedsmærker og tasker logoudskrivningskvalifikationssystem og testudskrivning og formelt udskrivning af testprodukterne og produkterne for at stoppe testningen for at sikre, at sikkerhedsmærker og tasker udskrivningskvalitet, betinget brug af sikkerhed Etiketter og poser til påvisning af sikkerhedsmærker og poser for at stoppe afprøvningen, i hvert fald for at sikre, at sikkerhedsmærker og poser i B ovenfor; men efter denne situation er det let at ignorere, en lokal produktsikkerhedsetiketter og poser i trykkeribranchen efter udskrivning, testet som kvalificeret, og i færd med at bruge medlemmer af systemet og strømmen til virksomhedernes hænder, men blive en substandard varer, bør medføre systemmedlemmernes opmærksomhed.
Normalt har følgende betingelser nødt til at være opmærksom på situationen, være opmærksom på følgende aspekter af problemet, vi kan fuldt ud forbedre sikkerhedsetiketter og tasker med læsning:
For det første er produktformens design ikke korrekt. Fælles er drikkevaren, specielt flasker af polyester, konkav og konkav form, og sikkerhedsmærker og tasker er normalt trykt på plastikmærker, etiketter fastgjort til flasken, men også med flaskeformen. Dannelse af sikkerhedsmærker og tasker kan ikke læses korrekt. Denne situation bør være i udformningen af ​​flaskeformen, for at sikre, at etiketten er glat.
For det andet tryktes de lokale poser af varer, sikkerhedsmærket og posesymbolet nær kanten af ​​posen, selv om udskrivningen efter inspektionen kvalificerede, men efter at have læst indholdet af deformationen, rynket, kan den stadig ikke korrekt læse sikkerhedsmærkerne og tasker. Den rigtige måde er at designe sikkerhedsmærker og poser position for at undgå leddene, deformation dele, det er bedst at først fylde indholdet af posen efter inspektion af sine flade dele og derefter i denne position trykker sikkerhedsmærker og taske symboler .
For det tredje er de lokale boksevarer, kassefliser for at kontrollere sikkerhedsmærker og tasker tegn kvalificeret, men når kartonen er foldet, men sikkerhedsetiketten og pose symbolerne dækker en del, eller venstre og højre blanke område mangler. Dette bør være omtanke ved udformning af sikkerhedsmærker og poseposer.
For det fjerde, for at udøve varer på filforfremmelsen, lagde en stor del af produktet på den krympende film, men også dannelsen af ​​sikkerhedsmærker og tasker af ubestemt situation. Når den varmekrympelige film krymper, kan den ikke blive kontraheret og fladt i hjørnet af produktet, og sikkerhedsmærket og posesymbolet i denne position kan ikke læses korrekt.
For det femte fryser den særlige vare frosne fødevarer, såsom is osv. Efter fjernelse af kulde, udseendet af kondens på grund af et tyndt lag is ved lav temperatur, hele eller en del af forsiden af ​​sikkerhedsmærket og tasken symboler, hvilket resulterer i korrekt læsning. Sådanne varer er sæsonbetonede, på kort sigt, bør bruge butikskoden.
For det sjette markerer varerne og markerer derefter det andet indhold for at danne et sikkerhedsmærke og poser ubetinget fælles fødevaremærkning forbrugsdato, forbrugsvarenummer, holdbarhed og andet indhold er forkert markeret på sikkerhedsetiketten og posesymbolet. Boksemad ved hjælp af trykblæk med manuel udskrivningsmaskine for at stoppe mærkning og nogle kasser på sikkerhedsmærker og poser placering design og mærkning dato position svarende til den anden side og trykfarve efter udskrivning tør efterspørgsel i et tidsrum, hurtig tørring blæk til 2 til 5 sekunder, langsomt tørringsblæk med mere end 5 sekunder. Når kassen skubbes efter den markerede dato, forurener det tørre blæk sikkerhedsmærket og posens symbol på den anden kasse, stak nogle forureninger, gør en plet og kan ikke læse den korrekt. Dette skal gøres ved udformning af sikkerhedsmærker og poser. Vær opmærksom på.
Syvende, nogle varer, især børns varer, i krympefilmen og varerne mellem tegnene, små legetøj mv. For at absorbere kunden, det almindelige er bobeltannet lagt fladt plast, ofte symbolet Sikkerhedsmærker og tasker lokale og alle Cover, formationen kan ikke læses.
Ottende specialvarer frosne fødevarer såsom is osv. Efter fjernelse af kulden, udseendet af kondens på grund af et tyndt lag is ved lave temperaturer, helt eller delvis af forsiden af ​​sikkerhedsetiketten og taske symboler , hvilket resulterer i korrekt læsning. Sådanne varer er sæsonbetonede, på kort sigt, bør bruge butikskoden.
Kort sagt, for at sikre sikkerhedslabels og tasker af læsningshastighed, ikke kun sikkerhedslabels og tasker af trykningsprocessen for at stoppe kontrollen, men også på sikkerhedsetiketter og tasker af trykte materialer for at styre processen, så længe de Sikkerhedsetiketter og tasker udskrives, indtil sikkerhedsmærker og tasker symboler på varer gennem POS-systemet salg kommer i hele denne proces for at stoppe opmærksomhed, effektivt at fremme sikkerhedsetiketter og tasker med læsning fremskridt.