Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan bruges Tote Container Boxes og Plastic Kasser korrekt

Sep 04, 2017

Sådan bruges Tote Container Boxes og Plastic Kasser korrekt
Ifølge produktionen af forskellige materialer kan vi generelt opdeles i beholdere og kasser af plastkasser, hule omsætning mig og så videre. Fordi de er fremstillet af henholdsvis plast og hult materiale. Forskellige materialer, således at produktet også har en anden ydeevne og egenskaber, så i brugen af processen, at mestre pointene er forskellige. Hvordan bruger vi det korrekt? I dag for at introducere dig til brug af Tote Container Boxes og Plastic Kasser peger det.
1, plastmateriale til copolymeren af polypropylen, polyethylensyntese, let vægt, lang levetid;
2, med eller uden standard konkav torsionsdæksel, størrelsesforskellen på 18 mm;
3, den ydre størrelse henviser til den maksimale størrelse af logistik boks dækslet;
4, den effektive arbejdstemperatur på Tote Container Boxes og Plastic Crates -25 ℃ - 40 ℃;
5, Tote Container Boxes og Plastic Kasser af belastningen i tilpasningen til omgivende temperaturområde, den ensartede belastning af belastningen;
6, Tote Container Boxes og Plastic Kasser kan stables opbevaring, spare plads.
På grund af den lette vægt af omsætningsboksen er høj styrke, giftfri forurening, vand og fugt, syre- og alkali-korrosion, oliebestandighed, rig farve med god miljømæssig ydeevne og sekundær bearbejdning, verdens mest avancerede lande. Nye miljøvenlige emballagematerialer. Hvad er fordelene ved Tote Container Boxes og Plastic Kasser end kartoner?
1, Tote Container Boxes og Plastic Kasser med anti-bøjning, anti-aging, bærende styrke, træk, kompression, tåre, høj temperatur, rige farver.
2, boks-type omsætning boks kan bruges til omsætning og kan bruges til færdigvareemballage, letvægts, holdbar, stables.
3, papir boks produkt ydeevne er det modsatte, ikke miljøvenlige, ikke holdbar, ingen fugt, den eneste fordel er de lave omkostninger ved køb, men kartonen sammenlignet med brugen af Tote Container Boxes og plast kasser lavere omkostninger, så det meste af en ven vil blive valgt på Tote Container Boxes og Plastic Kasser. Kartonforbruget vil gradvist falde ud af markedet.
Tote Container Boxes og Plastic Crates er en moderne logistik produkter til tøj, hardware, maskiner, elektronik, kemikalier, instrumenter, akvakultur, mad, vandprodukter, logistik warehousing og andre industrier, kan bruges til at holde mad, ren og praktisk, omsætning Praktisk Pænt, nemt at klare. Dens rimelige design, fremragende kvalitet, egnet til logistik af fabriks transport, distribution, opbevaring, cirkulation og andre sektorer.
Tote Container Boxes og Plastic Kasser kan bruges med en række logistikbeholdere og station enheder til forskellige typer af lagre, produktionssteder og andre lejligheder, omsætningsboksen for at hjælpe med at fuldføre generaliseringslogistikbeholderen, integrationsstyring, produktion og omsætning af Virksomheder til at modernisere Logistikstyring af de væsentlige varer. Så afhænger kvaliteten af Tote Container Boxes og Plastic Crates af hvilke faktorer?
1 ud af kroppen
Den hydrauliske presses midterplade har en centerudstødningscylinder, som bruges som centrum for strømmen. Da boksestørrelsen er stor, er det ikke hensigtsmæssigt at bruge blankingbrætstruktur, så toppen af formen i midten af toppen af designet af en større diameter af toppladen, således at når produktet jævnt udstødes, og den anden i toppen og det øverste sæt komprimerede lufthuller, således at når toppen af den automatiske adgang til trykluft på samme tid for derved at forbedre støbefrigivelsen på grund af dannelsen af et vakuum forårsaget af produktdeformationen af produkt, og kan opnå samme form og automatisk form frigivelse, operatøren Bare tag produktet efter at strippen er færdig.
2, anti-top institutioner
Når formhulrummet grover mere, dybere eller kernehældning er stor, er kernetemperaturen høj, delene vil sandsynligvis falde ind i støbehulrummet, hvilket resulterer i vanskeligheden ved at plukke. For at undgå denne situation formes i formhulrummet i de to ender af den fire side af den fire anti-dornmekanisme, når topmuffen i trykket tilbage til tilstanden, når formen ved fjederkraften, Edge, således at produktet altid forbliver i kernen og ikke falder ind i formhulen. I toppen af ydervæggen åbnes en lang spalte med en skruepositionering for at forhindre omdrejning af produktets kantmuffer med to ærmer.
3, afkøling
Tilstrækkelig god afkøling er en vigtig faktor for at forbedre kvaliteten og produktiviteten af Tote Container Boxes og Plastic Crates. Formen bores gennem vandtanken i den omgivende plade og bundformen. For kernen på grund af brugen af ikke-tykt materiale, når den fælles struktur også kan bruge spolen (jernrør eller kobberrør med et enkelt lige rør i den ønskede form) i den tomme tank og derefter ind i bly eller aluminium forsegling bit (hælde opmærksomhed på temperaturen er ikke høj for at undgå at stryge spolen forbundet til den lange svejsning, men også stangens anvendelse for at forblive ude af hulhullet), køleeffekten er også god, og behandlingscyklussen er kortere .