Hjem > Nyheder > Indhold

Logistikemballage og transportforsyninger i den kolde butik Hvilken ansøgning

Sep 04, 2017

Logistikpakker og transportforsyninger i kølebutikken, hvilken ansøgning
Logistikpakker og transportforsyninger er en ny plastbeholder til opbevaring og transport af varer i arbejdsstykkets industrielle dele eller omsætning af varer. Sammenlignet med den traditionelle træomsætningskasse eller metalomsætningskasse med lys farve, smuk og let, energibesparende, giftfri og smagløs, ren, syre- og alkalibestandighed, stabling, komfort og pålidelig.
Logistisk pakning og transport forsyninger brugen af ​​en meget bred vifte, hvoraf den ene bruges i køleopbevaring, så brugen af ​​kold opbevaring i brugen af ​​andre industrier og hvad er forskellen? Det mest kritiske punkt er lige ud af kold opbevaring Specielt skal du være opmærksom på følgende:
Det første punkt, fordi Logistiske pakker og transportforsyninger bliver sprøde, så sørg for forsigtigt for at forhindre barbarisk drift, eller Logistic Packing and Transportation Supplies er nemme at afbryde.
For det andet er Logistic Packing and Transportation Supplies lige ude af køleopbevaring, når det bedste i det normale temperaturmiljø, den første korte udgave nedenfor, hvilket gør plastens fleksibilitet gradvist genoprettet, så transporten eller omsætningen af ​​varer bliver mere sikker.
Logistikpakker og transportforsyninger i kold opbevaring er brugen af ​​den største funktion er den lave temperatur, for lav temperatur vil gøre logistikpakken transportforsyninger sværere og sværere. Fordi kold opbevaring normalt kun bruges til opbevaring, håndterer mindre, så den generelle last har ingen indflydelse.
Industrielle emballageprodukter bør tage fuldt hensyn til den videnskabelige og praktiske farve, som er i overensstemmelse med \ Derfor valg af farve, men også skal overveje de psykologiske, fysiske, æstetiske elementer. Farveffekten, som også skal være inden for designplanen i håndteringen af ​​håndtering af kassen og brugen af ​​processen, folk altid vil bære deres egne ting eller bruge til at være mere lys, der er en fornøjelse, så kan valg af farve også afspejle disse. Derfor skal farveudformningen ud over at overveje en række andre faktorer være opmærksom på den psykologiske og fysiske refleksion.
Logistisk pakning og transport Forsyning af farvestoffer for fuldt ud at vise sin rene, hygiejniske, komfortable batchomsætningsboks stablet der, kan ikke give folk følelsen af ​​irritation, men skal give folk en følelse, der er en behagelig farveindretningskrop.
For de kortsigtede logistik- og virksomhedsvirksomheder anses Logistikpakker og Transportforsyninger absolut for at være en stærk hjælper, og dets brede anvendelsesområde effektivt forbedrer virksomhedernes logistik effektivitet og reducerer logistikomkostningerne. Så vi køber Logistic Packing and Transportation Supplies, men også nødt til at være opmærksom på, hvad problemet?
1, Logistikpakker og transportforsyninger uden for størrelsen henviser til logistikpakken transportforsyningsboks uden den største størrelse (standarddæksel med lågdækslet den største størrelse);
2, hvis valgfri boks dække logistik pakke transport forsyninger højde steg med 15mm;
3, den effektive størrelse henviser til logistikpakken transportforsyninger under mundens størrelse;
4, transporterer logistikpakken transport i belastningen til at tilpasse sig omgivelsestemperaturområdet, ensartet placering af belastningen;
5, standard logistik emballage transportprodukter produkt størrelse fejl plus eller minus 3%, væg fejl plus eller minus 3%, sidewall deformation sats på ikke mere end 1%, bunden af ​​flydeformation ikke mere end 5mm, boksen diagonal Ændringstakten er ikke større end 1% Tilsvarende omfanget af virksomhedens standarder;
6, til at tilpasse sig omgivelsestemperaturen: -25 ℃ - +80 ℃ (prøv at undgå sollys og tæt på varme);
7, kvalitetssikring periode: under normal brug, produktets kvalitetssikring periode på tre år, hvis beskadiget for en ændring, så den pris, leverandøren (begrænset til indenlandske), leverandøren skal anvendes i processen af ​​vedligeholdelse forpligtelser (selve produktet er kvaliteten af ​​problemet med undtagelse af menneskeskader).