Hjem > Nyheder > Indhold

Om gennemførelsen af den udtrykkelige levering af grøn logistik pakning og transport forsyninger

Jun 16, 2017

Om gennemførelsen af den udtrykkelige levering af grøn logistik pakning og transport forsyninger

Udtrykkelige taske: 5,5 milliarder, udtrykkelige levering ordrer: 14 milliarder, forsegling plast: 11.45 milliarder meter, fil kuvert: 2,1 milliarder, logistik og emballage transportere containere: 6,7 milliarder, den interne buffer: 2,01 milliarder, vævede tasker: 2 milliarder artikler. Den i den i den

Ja, dette er pakken 2014 årlige-ekspres levering af varer produceret af de fantastiske tal, og i denne streng af numre bag den stimulerende indenlandske efterspørgsel, fremme den økonomiske udvikling på samme tid kan ikke undgå sådan en stor udtrykkelige skrald genereret. De den

I de seneste år, den hurtige udvikling af udtrykkelige industri momentum, kendt som den kinesiske økonomi, en "dark horse". Men i den hurtige stigning i mængden af levering, spild af logistik emballage transport kasser, bunker af indpakket tape og andre udtrykkelige logistik pakke transport forsyninger bragt en række miljømæssige problemer ikke kan ignoreres. "Henkastet smide synge." Svaret er næsten stereotype. Data viser, at i 2014 levering industri til komplet 14 milliarder pakke, resulterer i logistik transport leverer skrald til millioner af tons, i byen af fast affald, logistik emballage transport forsyninger tegnede sig for næsten 50% af mængden. Mere alvorligt er, at logistik emballage transport tasker af råvarer er generelt polyethylen, det er svært at være naturlig nedbrydning; gennemsigtige tape og andre store råvarer til PVC, osv., begravet i jorden for at blive hundrede år for nedbrydning, miljøbeskyttelse enorm indflydelse. I dette års "dobbelt 11" crazy boost under eksperter forudsige: dette års udtrykkelige parcel vil bryde gennem 20 milliarder mark! Hvordan behandles massen af affald fra det? Er koncentrationen af forbrænding? Eller fra kilde til kontrol, forskning og udvikling af nye teknologier, nye teknologi til at fremme logistik af emballage let at nedbrydning, øge hyppigheden af brug at helbrede dette?

Over for hurtig udvikling bag den økologiske miljø, i dette års "dobbelt 11" periode, staten Post Bureau nyheder og reklame Center EMS, SF, Shen Tong, Yuantong, Zhongtong, rimer, 100 Huitong, home levering, hver dag, fremragende hastighed, den hele peak, land, hurtig, hastighed Seoul, Debon, lang Bang og andre 16 kurer virksomheder officielt frigivet Kinas første "Kina Express logistik grønne emballage og transport leverer udvikling status- og tendensindikatorer rapport", kaldet fremme af grøn logistik emballage transport leverer, udvikling af grønne express. Til Fællesskabet udstedt på den udtrykkelige logistik emballage transport leverer grønne initiativ og erklæringen påpegede: logistik emballage og transport forsyninger produktion virksomheder bør aktivt udvikle ressourcer til bevarelse og genanvendelse af logistik pakning og transport af nye materialer, og aktivt at fremme de nye energibesparende miljøbeskyttelseskrav teknologi, nyt design, ny teknologi, gennem forbedring af produktions-teknologi til at forbedre den værdien af selve varerne. Logistik emballage transportbrugerne forsyninger bør definitionen af varer logistik og emballage forsyninger for at opfylde logistik emballagen transportere forsyninger funktionelle krav, og bevidst undgå overdreven logistik emballage transport leverer, og aktivt brug let at inddrive, let at håndtere eller let at fordøje logistik transport emballage, for at fremme enkle, men ikke simpel handelsvare logistik emballage transport leverer nye ideer.

Som en kurer virksomhed logistik leverer emballage transport materialer gigant, den årlige produktion og salg af logistik emballage og transport materialer til millioner af tons dollars! For at spare ressourcer og reducere affald, for at undgå ødelæggelse af den økologiske miljø, fremme en bæredygtig udvikling af branchen, er gruppen Tianyuan udmærket klar over væksten i den sociale og økologiske miljø. "Politik ikke flytte Tianyuan først"! Gruppen så tidligt som 2012 "grøn logistik emballage transport leverer" koncept har uddybet alle aspekter af Tianyuan. I udvælgelse og design af emballage til fuldt ud at overveje konceptet om miljøvenlige lav-carbon, til at forbedre den logistik og emballage transport leverer genbrug, såsom: den anden brug af udtrykkelige tasker, dokumenter forseglet, boble tasker, bionedbrydeligt kurer poser få SF, TNT, EMS express kæmpe begunstiget, som udviklede den genanvendelige kurer taske har været Jingdong, kun varer vil være et stort antal virksomheder såsom elektricitet business. Samtidig oprettelse af emballagematerialer genanvendelse mekanisme for gennemførelse af emballagematerialer genanvendelsespolitik, opfordre stærkt kurer og forbruger genanvendelse logistik emballage transport leverer genbrug af initiativet.