Hjem > Nyheder > Indhold

Produktion af sikkerhedsforseglinger

Jun 01, 2017

Sikkerhedstætninger Fremgangsmåde til fremstilling af en sikkerhedsforsegling En sikkerhedselektronisk forsegling er beskrevet, som låser artiklen ved hjælp af en første aksel og låser den første akse med en billigere og destruerbar anden aksel. Disse aksler leverer en elektronisk enhed, som overvåger forseglingens sikkerhed, som kan registrere den ulovlige drift af de genstande, der er fastgjort til udstyret, og i nogle tilfælde levere trådløs underretning.

Sikkerhedsanordningen, der bruges til at sikre varernes sikkerhed, er beskrevet.

Markedet i dag har et stærkt tillid til fragtvarer til resten af ​​verden. Varerne transporteres til søs, land og luft og kan passere gennem forskellige havne eller stop. Varerne kan transporteres i forskellige transportformer, som f.eks. Skib, lastbil og fly. Afsenderen, transportøren og adressaten skal bekræfte sikkerheden for de varer, der skal transporteres, og forhindre tyveri, bestikkelse og forurenende stoffer. Myndigheder og forsikringsselskaber har også til hensigt at sikre, at varerne transporteres i tilfælde af sikkerhedsbeskyttelse. For bedre at kunne opdage eller spore forekomsten af ​​uautoriserede eller ulovlige aktiviteter kan de varer, der skal transporteres, sikres, og alle deres aktiviteter kan spores gennem forsyningskæden. Dog kan forskellige garantier og sporingsmetoder blive påvirket af omstrukningen af ​​omvejene eller undlade at give de nødvendige oplysninger til fuldstændig beskrivelse af lastadressen, håndteringsmetoderne og sikkerheden.

Sikkerhedsforseglinger En elektronisk sikkerhedsforsegling (E-Seal) er beskrevet, der overvåger sikkerheden ved de interne genstande og rapporterer tamperoplysningerne i realtid. Sikkerhedsovervågningsapparatet er i overensstemmelse med den internationale standard for containersikkerhedstætninger. Der er også elektroniske enheder til rapportering af tid og placering af ulovlige operationer i realtid samt indikatorer for LED-overtrædelser, der i høj grad informerer beslutningen om at kontrollere varerne i containeren på vejen.

Sikkerhedsforseglinger De gavnlige virkninger af den foreliggende opfindelse kan omfatte en eller flere af de følgende. Når installationen af ​​sikkerhedsenheden i installationen af ​​den vertikale akse ikke behøver brugeren den rette placering i tilfælde af at understøtte enheden, kan den vertikale akse understøttes på det passende sted. På grund af dette kan brugeren nemt låse enheden til beholderen uden at det er nødvendigt med yderligere hænder at hjælpe. Denne enhed bruges i vid udstrækning til at sikre, at sikkerheden ved stort lastudstyr, såsom byggemateriale mv. For at sikre varernes sikkerhed i emballageskallen, såsom last i lærredpakken, for at sikre, at lasten ikke er påkrævet Flyt varerne sikkert eller under normale omstændigheder for at sikre værdien af ​​værdigenstande. Derudover er de elektroniske enheder, der er følsomme for udstyret, beskyttet mod de grundlæggende principper. En række baffler sikrer, at akkumuleret vand i udstyret samles i tide og udledes jævnt fra udstyret. Et lille firmware-hus kan ikke fjernes ved blot at fjerne fikseren. Det skal bemærkes, at menneskeskabte skader på udstyret eller overtrædelser kan påvises. Udstyrets komponenter er forholdsvis billige. Når autoriserede medarbejdere er beskadiget af udstyrets opbevaring for at forhindre brugen af ​​oplysninger, er de resulterende udskiftningskomponenter relativt billige. Denne enhed sikrer rettidig besked om beskadigelse af eller beskadigelse af udstyr eller udstyr, der er beskyttet af udstyr. Selvom det ikke er muligt at forhindre alle former for skade på varerne eller udstyret, er enheden en pegeenhed, der giver et middel til at spore skader og overtrædelsesbegivenheder. Denne enhed bestemmer, om enheden faktisk skader, ikke kun fejldetektering af skader forårsaget af miljøchok. På samme tid, når varerne transporteres fra et geografisk sted til et andet sted, kan enheden spore den faktiske placering af varerne. Hvis skaden opstår, kan brugeren bestemme skadens placering på baggrund af de oplysninger, der vises på enheden. Derfor kan brugeren i tilfælde af skade håndtere forsikringskravet og opnå erstatning hurtigere. Generelt kan enheden give et højere sikkerhedsniveau for værdigenstande.