Hjem > Nyheder > Indhold

Gummi Aging Factor

Mar 03, 2017

Oxygen: ilt med gummi i gummi molekyle en fri radikal kædereaktion, brud eller overdreven krydsbinding molekylær kæde, der forårsager gummi egenskaber ændres. Oxidation er en af de vigtige årsag til gummi.
Vand: vand har to aspekter: gummiet i den fugtige luft i regnvejr eller når gennemvædet i vand, let at ødelægge, som er vandopløselig i gummimateriale og fjernelse af vand ekstraktion i Shui Quan og andre bestanddele opløses. Hydrolyserede eller absorption årsager. Især i vand og under påvirkning af alternerende atmosfære eksponering, vil accelerere nedbrydningen af gummi. Men i nogle tilfælde vand på gummi er ikke destruktiv, selv forsinke virkningerne af aldring.
Ozon: ozon er kemisk aktivt oxygen er meget højere, mere skade, det også er at gøre kæden pauser, men effekten af ozon på gummi deformation af gummi eller ikke er forskellige. Som for deformation af gummi (primært umættede gummier), retning og stress revner, den såkaldte "ozon cracking"; når de handler på deformation af gummi, overflade kun oxid film uden revner.
Heat: temperatur kan være forårsaget af termisk krakning eller termisk Tværbinding af gummi. Men varmen grundlæggende rolle er aktivering. Forbedre iltdiffusion oxidation reaktionshastighed og aktivering, således at accelerere oxidationen af gummi, som er en universel ældning - ældning.