Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsetiketter og tasker blomstrer

Jun 16, 2017

Sikkerhedsetiketter og tasker blomstrer

På nuværende tidspunkt er digitale trykning sikkerhedsetiketter og taske teknologi mere og mere anerkendt af markedet, kort version af trykte materialer efter den anden, sikkerhedsmærker og poser af tryksager er blevet en brand forretning for at tiltrække kunder et af de effektive værktøjer. Coca-Cola, verdens førende drikkevarevirksomhed, har sat det i praktisk brug og udvider sin markedsandel ved at udskrive personlige etiketter til forskellige sikkerhedsmærker og taskeflasker, forbedre brandets indflydelse og opnå en høj grad af markedsaccept. Behov for at understrege, at Coca-Cola bare er en start, og nu har markedet mange mærker begyndt at give forbrugerne personlige sikkerhedsmærker og tasker. For eksempel, absolut vodka, vin etiket udvalg af 400 millioner unikke personlig design, gør det til en forbrugers kærlighed.


Brand leverandører begyndte at netværk og sociale medier for at forbedre erhvervslivet indflydelse, forbrugerne af "privat brugerdefineret" forståelse af ordet dybere end før. For eksempel i USA på Facebook er særlig populær med navnet på Heinz-tomatsausen er populær, fordi du kan give det som en gave til dine venner, kærlighed. Samtidig gør teknologiske fremskridt, at produktet bliver mere kreativt, mere omkostningseffektivt, sikre etiketter og poser af stigningen er en god afspejling af sikkerhedsmærket og posens industri vitalitet.


Samlede sikkerhedsmærker og tasker fremhæves


For at være vellykket på markedet skal mærkerne forstå forbrugernes potentielle behov. For eksempel er nemme sikkerhedsmærker og tasker egnet til forbrugere på vejen, fordi de ikke har tid til at åbne store komplekse sikkerhedsmærker og tasker. Nye og bekvemme sikkerhedsmærker og tasker, som f.eks. Softwaresikkerhedsetiketter og tasker kan presses ud af papirstoppet efter de forskellige personer, dette er et meget vellykket tilfælde.


Enkle sikkerhedsetiketter og poser kan også være på listen med "søde sikkerhedsetiketter og tasker" kolonne, fokus er at åbne vejen enkelt. Derudover kan produktsikkerhedsmærker og tasker også opnås for at hjælpe forbrugerne med at vide, hvor meget mængden af ​​sagen skal bestemme den specifikke kvantitative, hvilket gør produktet Sikkerhedsetiketter og tasker ser mere "søde" ud.


Kreative sikkerhedsmærker og tasker er populære


For mærket er en god sikkerhedsmærkat og det endelige formål med posen at kunne supermarkeder i første omgang for at vinde opmærksomheden hos forbrugerne, hvilket får dem til at købe den såkaldte "kærlighed ved første øjekast". For at nå dette mål må mærkeoperatørerne i reklamen passere produktets unikke karakter. Budweiser har gjort et godt stykke arbejde i produktsikkerhedsmærker og taskeforskelle, og de nyeste øl-sikkerhedsmærker og tasker er halskæde. Frankrig Taitting Chee Château Champagne er også en anden farve i flasken til sikre mærker og tasker, og i sidste ende på markedet populært.


Mange mærker af produkter for at kunne gøre noget anderledes er at passere ideen om WYSIWYG. På samme måde vælger nogle vinmærker at bruge det gamle designkoncept for forbrugere til at passere et pålideligt signal, loyalitet, enkelhed og renlighed. Brandkunder ønsker at videregive kundens vigtige oplysninger.


Derudover er forbrugerne også meget bekymrede over det grønne, så mærkerne har også brug for i produktets sikkerhedsmærker og tasker for at afspejle miljøbeskyttelsen af ​​varer. Brunt materiale, pæne sikkerhedsmærker og tasker og enkle designfonte kan gøre forbrugerne opmærksomme på miljøbeskyttelse.