Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsetiketter og tasker kan også være dokket

Jul 01, 2017

Sikkerhedsetiketter og tasker kan også tilkobles
Hvad angår informationen om sikkerhedsmærket og bilens taske, er gummimaterialet og nitrilgummi agile for at blive hovedoplysningerne på sikkerhedsmærket og posen, og sikkerhedsmærket og posens materiale har karakter En høj forespørgsel: Vejrlighed, god slidstyrke, lav vandabsorption, lille restdeformation, under lavtemperaturforhold kan også holde sig til den udestående blødhed, ikke-forurenende.
Car Security Etiketter og tasker i hele kroppen af ​​de mange dele af efterspørgslen, kroppen af ​​det mest omfattende tætningsområde, ikke den samme forsegling den mest forseglede, den relative vanskelighed ved forsegling relativt høj, så færdiggørelsen af ​​kropsforseglingskompressionen metode, tortuous metode, Composite metode tre måder at fuldføre hele forseglingens krop. Sikkerhedsetiketter og tasker For at sikre bindestyrken, bedes du jævnligt belagt med lim på det klæbrige udseende, med et plastikbånd skrabning med et bedre, fordi limen ikke kan bruges til børste børste ifølge døren til prægningsdybden Bestem mængden af ​​lim, der anvendes.
Styrofoam, når brugen af ​​limen jævnt børster udseende af klæbemiddel, børstning ikke være for tyk, eksponeringstiden bør ikke være for lang.
Introduktion til kobberdøre
Tongmen, er blevet brugt dybt til identiteten af ​​både identiteten af ​​vagten er også dørenes sikkerhed for at konsolidere barrieren. Nu begyndte kobberdøren at dukke op i hjemmet blev introduceret i lejligheden, villaen er gasens særlige udseende. Konsoliderede holdbare egenskaber for ejeren støtter ansigtet.
Nu er værftet udenfor taggene af kobberlegemet større, elegant og som en generel lejlighedsdør, selv om den er lidt mindre, men den samme rige og udmattede, smager godt.
Generelt kan den moderne børstede kobberdørfarve laves næsten ti slags. Interiøret i kobberdøren er et stålskelet, og den ydre emballage er lavet af kobberpanelprofiler. Let at bøje plast, let at knække T2 kobberbæltet er et meget godt kobberdørpanel, ved brug af kobberdøre mere. Sikkerhedsetiketter og -poser Selv om kobber er anti-korrosionsinformation, men kobberdøren i fremstillingsprocessen vil normalt gøre sin yderligere korrosionsbehandling. For eksempel, først i udseende tegning, og derefter udført flere gange udseendet af rengøring, passivation, afstand panelprofiler og korrosion af overfladen af ​​berøring, sikkerhedsmærker og tasker holder sig til den oprindelige farve af kobber. Efterfulgt af ikke mindre end to gange phosphatbehandlingen, blev der efterhånden udført et lag af vedligeholdelsesfilm, som senere gennem sprøjtespraymaling, 1600 grader Celsius bagning, naturlig afkøling og andre processer, en Tang-produkter, Tongmen. Hvad angår stålskeletets dør, har der været varmgalvaniseret behandling, og derefter kobberstrukturen svejsning, installation. Andre og andre råvarer, som døren, skal kobberdøren tilpasses, arbejderne på stedet undersøge for at bestemme detaljerne i skalaen og derefter gå tilbage til de relevante data og grafikafskæring, og derefter døren