Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsmærker og tasker fjernelsesmetode

Jul 10, 2017

Sikkerhedsmærker og tasker fjernelsesmetode

For at få et kvalitetsmærke er det vigtigt at have en rimelig sikkerhedsetiket og en taskeindstilling ud over en høj kvalitet stregkode printer. På nuværende tidspunkt er stregkode printer industri applikationen mere den klæbende etiket. Den ikke-tørrende etiket af type papir, glanspapir og limklæbemiddel af tre dele, som både af typepapir almindeligvis kendt som "bundpapir", overfladen er olieagtig, bundpapir til klæbemiddel har isoleringseffekt, så brug det som en papirstop til at sikre, at papirets overflade nemt kan falde fra bundpapiret, også kaldet fra papirtypen. Almindelig bundpapir og bundpapirspidsgration, GLASSINE papir, almindeligt papir ru, tykkelsen er større. Farven er gul, hvid mv. Almindelig almindelig klistermærker bundpapirindustri for økonomien i gul papir. GLASSINE er tæt og ensartet med fremragende intern styrke og transmittans, et fælles materiale til stregkode mærkning. Det bruges ofte i blå og hvid. Vi taler normalt om sikkerhedsetiketter og poser til kobberpapir, varmekänsligt papir mv. Til papir. Overfladepapiret er bæreren af etikettryksindholdet, ifølge dets materialer, kobberpapir, varmekänsligt papir, PET, PVC og andre slags. På bagsiden af papiret er klæbemidlet, som sikrer korrekt vedhæftning af basispapiret og overfladepapiret. På den anden side er papiret strippet, og pastaen er stærk og klæbrig.

Mange sikkerhedsmærker og tasker, sikkerhedsmærker og tasker, som de er meget udbredt, mener nu, at de fleste mennesker er opfyldt, vi køber normalt i supermarkedet, såsom vaser, skål af plastprodukter, glasprodukter og keramiske produkter, som vil blive offentliggjort af producenten af Sikkerhedsetiketter og tasker. Selv om overfladen af trykpapiret kan nedrives, er limen på bunden af limen altid ikke ren.

Fordi det almindelige klæbemiddel indeholder olieharpiks, akryl og andre højpolymermaterialer, er viskositeten relativt høj. Fabrikanten ønsker at blive limet til en smule, ikke at falde under transportprocessen, men det er for stramt, det er ikke let at rive. På nuværende tidspunkt er der ingen proces, som kan sikre styrken af vedhæftning, og kan let rive for at forlade noget spor.

Men generelt kan fortyndinger som alkohol, benzin eller neglelak, håndcreme og andre fortyndinger hjælpe dig med at fjerne dem nemt og grundigt. Metoden er at rive overfladen af etiketten, anvende alkohol eller benzin og derefter gnide overfladen på overfladen, gøre den helt mættet med klæbemidlet, og brug tøjet til at tørre af.

Men med opløsningsmidlet er det også muligt at skifte overfladebeskadigelse. Konklusionen om en bedre tilgang er at bruge varmt vand-klæbemiddel eller bruge en hårtørrer, og friktion med en fugtig klud for at fjerne klistermærkerne. Denne metode medfører ikke skade på objektet.

Bemærk venligst, at der er opført på frugtnumrene ─ ─ Frugtsikkerhedsmærker og -poser. Navn på frugt og en førende producent, men også identificeret, at valg og køb af frugt er sikkert eller ikke sikkert. Vær opmærksom på at læse dine hænder på frugterne af det, der var på de digitale sikkerhedsmærker og tasker. Se ikke på det, dette nummer er et unikt alternativt identitetskort på vegne af sikkerhedsmærkerne, der kun importeres frugt og tasker, og nummeret er et mysterium.

Traditionel frugt Sikkerhedsetiketter og tasker: fire tal og start til 4 økologiske frugter Sikkerhedsmærker og tasker: Fem tal og tal begynder at 9 transgene frugter Sikkerhedsmærker og poser: Fem tal og tal begyndende 8, hvis du er sket med at se et æble i shop: hvis det er sikkerhedsmærker og tasker er 4922, er dette et traditionelt æble, det er brugen af herbicider og skadelige gødninger at vokse.

Hvis dets sikkerhedsmærker og tasker er 99222, er det økologisk og sikkert at spise. Hvis dets sikkerhedsetiketter og tasker er 89222, køb ikke det! Det produceres af GMO! Så næste gang du går til shopping, skal du huske disse vigtige tal og vide, hvordan du undgår køb af uorganiske og transgene frugter. Disse bør bemærkes, fordi hvis frugten er blevet genetisk modificeret, har butiksindehaveren ingen forpligtelse til at fortælle dig.