Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsetiketter og tasker skal bemærkes

Aug 01, 2017

Sikkerhedsetiketter og tasker skal bemærkes
Sikkerhedsetiketter og tasker, efter installation instrukser inden for printeren kan være.
Bemærk: stregkode printer sikkerhedsetiketter og poser installeret, for at skelne de sikkerhedsetiketter og tasker rundt, installere ikke, ellers det vil beskadige printeren komponenter, installation af sikkerhedsetiketter og tasker skal skubbes til venstre, sikkerhed etiketter og taske krog skal garanteres i den sikkerhed etiket og taske slot.
Når mærket er monteret, holde etiket blank og tomt, og etiketten vil passere gennem pladen / reflektor, og etiketten vil blive presset mod venstre side af etiketten.
Sikkerhedsetiketter og tasker, være omhyggelig med ikke at ridse skrivehovedet. Som ringe, værktøjer og andre elementer. Sikkerhedsetiketter og tasker og etiketter holde ikke til sediment, støv, snavs.
Når du installerer en ny etiket for første gang, skal du gøre arbejdet for måling af papir.
Når mærket er fanget i tromlen under skrivehovedet, brug ikke klingen hen til lukke op etiketten. Du kan kun langsomt vende etiketten i hånden.
Efter installation af label og stregkode sikkerhedsetiketter og tasker, skal du lukke dækslet til jern.
Vand sikkerhed etiketter og taske standarder for at opfylde den sikkerhed etiket og taske produktkvalitet og forbedre kvaliteten af beklædningsindustrien til at forbedre produktets sporbarhed. Siden da, for beklædningsindustrien, har vand sikkerhedsetiketter og tasker også en standard til følge.
Siden 2001 har Kina tvunget tøj logoet er markeret med bestemte ingredienser, tøj producenter begyndte at bruge tøj krav for tøjvask klud etiket som et symbol på tøj carrier. Vand etiketter sikkerhedsetiketter og tasker er en form for forbrugsvarer for mærkning af vaske klud, som er et high-end produkt af hot stempling felt. "Vand mærkning etiketter og tasker" standarden klassificerer størrelsen af vand-afholdt etiket sikkerhed etiket og taske, angive udseende krav samt langsgående varme svind, trækstyrke, udskrive støj, farve tæthed, elektrostatisk værdi, opløsningsmiddel rester mængde og andre produktkrav ydeevne, krav af print efter tegnet markere klart synlige, vasket, tørre rene karakter efter mærket tydeligt
Ifølge foreningen Kina for automatisk identifikation teknologi sagde Xie Ying, udbredt inden for af tingenes Internet alle samfundslag skal foretage indsamling af data, dataindsamling er uadskillelige fra flyselskabet, uanset endimensional kode, to-dimensional kode eller produktlancering og billedet viser, at behovet for sikkerhedsetiketter og tasker af termisk overførsel teknologi til at udskrive data på label papir, en velkendt produktidentifikation. Vand etiketter til beklædningsindustrien sikkerhedsetiketter og poser og etiketter til den farmaceutiske industri sikkerhedsetiketter og poser er to mere typiske applikationer for sikkerhedsetiketter og tasker, men der er ingen nationale standarder og branchestandarder.
Mere end 20 virksomheder fra stregkodeetiketter sikkerhed og taske programmer deltog den standard omtale i slutningen af maj. De fleste virksomheder mener, at de to standarder at opfylde den sikkerhed etiket og taske produktkvalitet og forbedre kvaliteten af mærke til at sikre, at kravene i foreslåede drug etiket sikkerhed etiket markedsandel og taske standarder til yderligere klarlægge den prægning modstand, prægning alkohol og andre teknologier krav; vand etiketter for etiketter og poser til at øge korrosionsbestandighed, anti-farvning tekniske krav.