Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsetiketter og tasker Speciel printproces og overfladebehandling

Jun 23, 2017

Sikkerhedsetiketter og tasker speciel trykning og overfladebehandling
For at beskytte sikkerhedsmærker og tasker med trykte mønstre og forbedre etiketternes kvalitet, udskrives mange sikkerhedsmærker og poser efter valg af film, polering og bronzing og anden overfladebehandling.
For det første sikkerhed af etiketter og poser af bronzing 1. Bronzing metode Ifølge sikkerhedsmærket og posen behandlingsmetoder, bronzing metoden er opdelt i enkelt ark bronzing og web folie. Blade papir bronzing til den traditionelle bronzing proces det samme, i den særlige bronzing maskine behandling. Rullebrændingen er lavet på etiketforbindelsen og er den mest anvendte metode til behandling.
På nuværende tidspunkt brænder tromlematerialet på følgende måder:
① Sikkerhedsmærker og tasker etiket maskine fladt tryk bronzing brevtryk etiket printer maskine uanset om det er fladt eller fladt tryk flade type udstyr, fordi nettet intermitterende til papiret, så alle fladet bronzing metode. Generelt er den varme stempling station til den uafhængige enhed, der er nogle modeller af hot stempling dø for at dele en enhed, separat brug.
Der er to enheder bronzing-enheder, som f.eks. Japan Shiki SMHC-45-MWL-mærkemaskinen, en af ​​dens enheder tæt på pladen, færdiggjort den vandrette bronzing, den anden enhed til den uafhængige enhed. Komplet den lodrette bronzing. Modellen kan være tofarvet bronzing på samme tid.
③ Sikkerhedsmærker og tasker forarbejdning maskine fladtryks varmt stempling maskine er designet til behandling efter rulle etiketten og ingen grund til at udskrive etiket design. Bronzing er en funktion af forarbejdningsmaskinen, forarbejdningsmaskinen på bronzing-enheden, der almindeligvis anvendes fladtryks-tilstand, arbejdsprincippet med den ovennævnte etiketmaskine.
④ rundt om det runde tryk rundt bronzing rundt tryk guld folie bruges til bronzing version af tromlignende, bronzing og indtryk rulle på rullekontakten for at opnå bronzing. Rundtryk runde guldfolie til kontinuerlig fodring af brugen af ​​roterende etiketmaskine, men foderhastigheden har visse krav, det vil sige påvirkningen på udskrivningshastigheden. Men sammenlignet med fladtryksguldfolie, der forbedrer effektiviteten betydeligt. Rundtryk rundt bronzing ruller fremstillingsomkostninger er høje, så kun for lang version af varmt guld.
⑤ Sikkerhedsmærker og tasker på maskinen kold bronzing Dette er en ny varm stempling proces, ikke længere bruge metalpladen efter opvarmning, men brugen af ​​trykning klæbemetode, så metalfolien overføre, for at opnå bronzing. Processen er: Ved udskrivning af placeringen af ​​behovet for at udskrive det første UV-trykfølsomme klæbemiddel, tørrer UV-tørringsanordningen tørret klæbemidlet og derefter bruger en speciel metalfolie med trykfølsom klæbemiddelforbindelse og derefter stripper metal folie, så metal Folie på behovet for at overføre del af overførslen til den trykte overflade for at opnå kold guldfolie. Kold stempelprocesomkostninger er lave, energibesparende, høj produktionseffektivitet, brug af eksisterende udstyrskomponenter uden ekstra udstyr er en meget lovende ny teknologi.
For det andet er sikkerheden af ​​etiketter og poser med UV-glasproces hovedsagelig brugt i spejlbelagt papir, overtrukket papirmærkatoverfladebelægning, sikkerhedsmærker og tasker, formålet er at forøge overfladen af ​​glansen og for at opnå modforbrænding, fugtighed, effekt. I henhold til forarbejdningsmetoden er sikkerhedsmærket og polermaterialet i posematerialet opdelt i enkeltarklampe og webpolering, hvor nettet er den mest anvendte metode i sikkerhedsmærket og posenes trykning. Websikkerhedsmærket og polering af posen udføres på en roterende etiketmaskine. I øjeblikket udbredt UV-belægningsproces, det vil sige: i den trykte mønsteroverflade jævnbelagt med et lag af UV-lak. Til vandbaserede blæk-flexoetiketter er polering afgørende for en proces. UV-glasproces bør være opmærksom på følgende forhold: 1. Lær kvalitetstest UV-lak sorter, har en vis opbevaringscyklus, og miljøet har visse krav, så floden skal kontrolleres før brug Farven på lakken og dens tørring efter belægningen og tilpasningen af ​​additiverne, men også observere brugen af ​​trykfarven med reaktionen. Generelt kræver den første glasprøve, og sættes derefter i normal produktion. 2. Lakk tykkelsen af ​​UV-lakkudjævningskarakteristika for det opløsningsmiddellignende glas, hvis belægningen er for stor, bliver overfladen, efter at fejlen har vist sig, hvilket påvirker lysreflektionseffekten. Belægningskapaciteten er for stor, så tørringsolien ikke er færdig, kun overfladen tørrer, hvilket resulterer i tilbagespoling efter vedhæftning.