Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsforsegler Udskrivning Udskrivning Produktionskrav til hvad boken

Aug 10, 2017

Sikkerhed Seals udskrivning produktion krav til, hvad bogen
En af kravene til udskrivningsposition
Placeringen af ​​Security Seals-symbolet bestemmes af passform uden deformation, nem læsning og pladefremstilling. Det vil sige den højre side af hovedforpakningsfladen af ​​vareemballagen eller planet forbundet med hoveddisplayfladen og bagsiden af ​​råvarepakningens hovedoverflade. Tænk på udskriftsprocessens egenskaber. Sikkerhedsforseglingen bør være retningen af ​​den tilsvarende retning med udskrivningen, således at udskriftsdeformationen kun kan se den sædvanlige langsgående position af sikkerhedsforseglingen for ikke at påvirke den nøjagtige aflæsning. Som emballagen er egenskaberne ved forskelle, tryksikkerhedsseglernes placering også anderledes. Den generelle kasse-type emballagesikkerhedstætning trykt på højre side af boksens nedre del; dåse og flaskeemballage Sikkerhedsforseglinger er bedst trykt på siden af ​​etiketten nedenfor, men Sikkerhedsforseglingssymbolets overfladekrumning må ikke overstige 30 °; tøndeformet pakke Sikkerhed Tætninger bedst Trykt på siden af ​​skovlen, hvis siden ikke kan udskrives, kan sikkerhedsforseglingen trykkes på låget, men låget må ikke overstige 13 mm dybde; taske-lignende emballage og bunden af ​​den større, sikkerhedsforseglingen trykt på bunden eller trykt på den nederste del af bagsiden af ​​centralen; Bogsikkerhedstætninger er normalt trykt på bagsiden eller dækker nederste venstre hjørne og retningen af ​​linjen med ryggen parallelt. Sammenfattende er stregkoden som en dataindgangsteknologi og automatisk identifikationsteknologi, der almindeligvis anvendes i vareemballage, i forbrug af varer, salg, opbevaring og inspektion, kommunikationsmeddelelser spiller en vigtig rolle. Derfor er den korrekte forståelse og forståelse af sikkerhedssætningerne af viden og trykte sikkerhedsforseglinger en vigtig del af emballage og trykning.
Underlaget for substratet
Den anden Sikkerhedsforsegler blæk del af anmodningen
Som sikkerhedstætningerne læser, er scanningslyskilden 45 ° vinkelhændelse, og den reflekterede lysopsamlingsvinkel på 15 °, når det reflekterede lys ud over 15 ° -området, kan du ikke samle det reflekterede lyssignal, hvilket svarer til sort effekt. Derfor, for at opfylde sikkerhedsforseglingerne for at scanne denne funktion, har pleaded substratet en god lette spredningsegenskaber og kan ikke vise spekulativ refleksion. Derfor har det hvide spørgsmål om papir, uigennemsigtighed og glans, hvordan man læser sikkerhedsforseglingerne en vis indflydelse. Derudover bør vi også overveje brugen af ​​god vejrlighed, styrke efter stabiliteten, god farve, blækgennemtrængelighed, glathed og lysstyrke af moderat materiale.
Dens tre krav til udskriftskvalitet
Sikkerhedsforseglingssymbolet er kilden til information til scanning og læsning. For at sikre korrekt læsning skal de trykte sikkerhedsforseglinger være klart defineret, og artiklen skal være klar og ufuldstændig. For at sikre korrekt læsning af sikkerhedsforseglerne skal den maksimale diameter af defekter og pletter på sikkerhedsforseglingen være mindre end eller lig med 0,4 gange bredden af ​​smalbånds sikkerhedsforseglinger. Efter trykning af sikkerhedsforseglerne i linjerne og emnerne skal have et klart kontrastsignal, skal emnet ved reflektiviteten være så stort som muligt, og linjens reflektivitet skal være så lille som PCS-værdi (farvekontrast), desto større er sikkerheden Forsegling af kontrastsignalet Jo større ydeevne, desto bedre ydeevne.
Dens fire krav til blæk specifikationer
Blækfarve bør fuldt ud tænke på blækfarven, blækfarve kastet på sikkerhedstætningerne af effekten er også stor. I teorien kan kun i overensstemmelse med farveforholdet mellem brugen af ​​blæk opfylde tryksagsforespørgslen Sikkerhedsforsegling, men på grund af tilstedeværelsen af ​​imprægnerede blæk urenheder, hvilket resulterer i farvestøbning. Derfor bør blækket bruges til at styre farven, så blækdensiteten ensartethed, farvetætmætning, høj renhed, det er bedst inden for trykning Sikkerhedsforseglinger, inden bestemmelsen af ​​et bestemt blæk i den røde lysreflektivitet kan nå anmodningen. Guldblækets refleksivitet og glans vil udgøre en spekulativ refleksionseffekt, som påvirker scanneren til at læse, den kan ikke bruges til udskrivning af stregkode. Desuden bør blækkoncentrationen og tykkelsen af ​​blæklaget også være egnet til tryksagningsforespørgsel for sikkerhedstætninger, fordi tryksikkerhedsforseglingen er feltudskrivning, kan trykket nå refleksionsdensiteten og blækoptisk egenskaber og blæktykkelsen. Under trykprocessen øges den trykte refleksionsdensitet med tykkelsen af ​​blækket, og når blæktykkelsen når en bestemt værdi, når tætheden straks mætningsstatus. Almindelig blæk mættet tæthed påstand: sort blæk 1,8 ~ 2,0; cyanblæk 1,45 ~ 1,70; magenta blæk 1,25 ~ 1,50; gul blæk 0,90 ~ 1,05; anden speciel farveblæk 0,8 eller mere. På grund af forskellen i trykprocessen er tykkelsen af ​​blæklaget anderledes, den almindelige forskydning er 2 ~ 4 μm; prægningen er 8 μm; den fleksografiske udskrivning er 10 μm; gravuren er 12 μm