Hjem > Nyheder > Indhold

Sikkerhedsforseglingsmetode

Aug 21, 2017

Sikkerhedsforseglingsmetode

For at få en perfekt sikkerhedssikring, ud over konfigurationen af ​​højkvalitets stregkodesprinter, er det rimelige sikkerhedstætningsvalg også en meget vigtig del. På nuværende tidspunkt er stregkode printer industri applikationen mere klæbende Security Seals. Adhesive Security Seals af udgivelsespapiret, tissuepapir og som de to klæbende klæbemidler sammensat af tre dele, fra papiret, der almindeligvis er kendt som "slutningen af ​​papiret", var overfladen olieagtig, har enden af ​​papiret på klæbemidlet en rolle isoleret, så brug det som en fastgørelsesfolie til at sikre, at tissuepapir let kan afrives fra slutningen af ​​papiret, også kendt som udgivelsespapir. Slutningen af ​​papiret i slutningen af ​​papiret og GLASSINE (GLASSINE) i slutningen af ​​papiret, almindelig basepapirstruktur ru, tykkere, i henhold til dens farve gul, hvid mv., Den almindelige trykindustri, der almindeligvis anvendes klistermærker på slutningen af ​​økonomipapiret. GLASSINE (GLASSINE) i slutningen af ​​papirstrukturen tæt, ensartet, med god indre styrke og transmittans, er produktionen af ​​stregkode Security Seals almindeligt anvendte materialer. Dens fælles farver er blå, hvide. Vi taler normalt om sikkerhedsforseglinger til belagt papir, termopapir, osv., Er tilfældet med papir. Ansigtspapir er Sikkerhedsforsegling af bærerens indhold, i henhold til dets materiale underlags papir, termisk papir, PET, PVC og andre kategorier. Bagsiden af ​​papiret er belagt med klæbemiddel, som på den ene side sikrer, at papir- og tissuepapirens moderate vedhæftning på den anden side sikrer, at papiret strippes, men også med klistermærkerne med en stærk pasta.

Nu er mange sikkerhedsforseglinger meget udbredt, jeg tror, ​​at de fleste mennesker har stødt på, vi normalt køber i supermarkedvaser, skåle af plastprodukter, glasprodukter og keramiske produkter, ovenstående vil være tæt på producentens sikkerhedsforseglinger. Selv om overfladen af ​​trykpapiret kan blive revet af, kan være under den klæbende lim er altid revet ikke rent.

Fordi almindelige klistermærker generelt indeholder olieharpiks, akryl og andre polymermaterialer, er viskositeten relativt høj. Producenter håber klæbrig lidt, transportprocessen vil ikke falde, men holde sig for tæt, revet op og ubelejligt. Der er ingen proces, du kan ikke kun sikre styrken af ​​klæbrige, men også let at rive uden at efterlade spor.

Men generelt kan alkohol, benzin eller neglelak, håndcreme og andre fortyndingsmidler hjælpe med at fjerne disse klistermærker nemt og fuldstændigt. Metode er at forsegle overfladen af ​​et lag papir for at rive af, overtrukket med alkohol eller benzin mv. Og holdes derefter for hånd på overfladen, så den fuldt imprægneret klistermærker og endelig tørres med en klud.

Men med disse opløsningsmidler er det muligt at forårsage skader på apparatets overflade. Den nuværende sammenfatning af den bedre måde er at suge med varmt vand eller blæse hårtørrelsesdele og derefter bruge en fugtig klud til at fjerne klistermærker. Denne metode medfører ikke skade på varen.

Den udbredt anvendelse af sikkerhedsforseglinger og den fortsatte udvikling af sikkerhedsforseglinger fortsætter med at fremme udviklingen af ​​tryksikkerhedsteknikker. Sikkerhedsforseglinger dækker alle flade, konvekse, konkave, net og andre trykmetoder, anvendelsen af ​​forskellige lande. Men fra den seneste udviklingstendens i de globale sikkerhedsforseglinger kan man se, fleksibel udskrivning, smal rotationsprint, digital trykning i Europa og USA til at blive en ny forsegling af sikkerhedsforseglinger, men også udviklingen af ​​trykningstendenser for sikkerhedstætninger.

Multi-proces kombination

For nylig har den indenlandske sikkerhedsseglering hovedsagelig brugt tryksprutning, offsettrykning, flexografisk trykning og trykning på flere måder, teknisk set, disse trykmetoder er forskellige, har deres egne iboende fordele og ulemper, ingen udskriftsmetode kan erstatte en anden måde at udskrive på.

Offset er en mere omfattende udskrivningsmetode. Den indenlandske arkføderede udskrivning er dybest set en verden af ​​offset trykning, denne udskrivningshastighed, udskrivning af højdefinitioner, præcis overtryk, trykniveau fuld, men holdbarheden er dårlig, mens blæklaget er lavt, ikke egnet til trykning af lyse farver af Security Seals produkterne.

Toppan printkopi af grafisk klarhed, udskrivningshastighed er højere, farvestyrke og holdbarhed end forskydning, lidt værre end screenprinten, men niveauet af ydeevne og registreringsgrad er stærkere end tryktryk og flexo, så det indenlandske mest af brugen af ​​tryksprinter Trykning Sikkerhed Seals produktion.

Den største fordel ved screen printing er det tykke blæklag, skjulkraft er god, men hastigheden er langsom, niveauet af dårlig ydelse, lav registreringsnøjagtighed (som refererer til det indenlandske niveau), så skærmtrykmaskinen kan bruges til at print layering er ikke stærk Security Seals.

Flexografisk udskrivning af trykegenskaberne ved den mere centrale udenlandske brug af denne måde til at udskrive Security Sealss, men denne teknologi på anilox-behandlingen og det tekniske niveau af arbejdstagere kræver, selvom maskinen er relativt enkel, men processen er ret kompleks, i den indenlandske brug af denne måde Sikkerhedsforsegler er ikke meget.

For at udskrive de mest udsøgte sikkerhedsforseglinger, skal du være i trykprocessen vil være effektiv kombination af forskellige processer, fordelene ved en række forskellige trykningsmetoder sammen for at danne en større kombination af fordele.