Hjem > Nyheder > Indhold

Farvebetydningen af beholdere og plastikbokse

Jun 01, 2017

Tote Container kasser og plast kasser Container og plast kasse farve betydning, plast omsætning boks er logistik og logistik i den fælles logistik omsætning boks, foldning, stemplet og andre stilarter, farven fra fortiden en blå til den nuværende røde, gule, grøn, hvid, sort og nogle sammensatte farver som orange orange og så videre. Stilfarvespredning hjælper kunderne med at skabe personlige produkter, men i logistikomsætningsboksen bag farens hemmelighed ved du hvor meget?

Tote Container Boxes og Plastic Crates Logistik omsætning boks farve, selv om forskellige, men ikke hvilken farve kunder kan tilpasse hvilken farve, der afhænger af størrelsen af kundernes behov, samt logistik omsætning boks producenter opgørelse forbundet med hinanden.

For det første, hvis kunden har brug for farven, er plastikomsætningsboksen, virksomheden ikke har gjort før eller er en særlig farve, at kunden skal forsyne virksomheder med farveprøver, således at de er mere nøjagtige til at imødekomme kundernes efterspørgselsfarve

For det andet skal den sorte plastomsætningsboks tale om, fordi den sorte plastomsætningsboks normalt er lavet af affald, kvaliteten er som regel relativt dårlig, forskellig fra andre farver kun i masterbatchen for at justere, så brug for særlig opmærksomhed.

Logistik omsætning boks farve bag hemmeligheden ved du hvor meget

Tote Container Boxes og Plastic Crates Tredje, hvis kundens efterspørgsel er stor, så producenterne kan specifikt for kunden at producere den nødvendige farve; men hvis efterspørgslen efter en mindre, logistikomsætningsboksproducent med speciale i produktionsomkostninger vil være højere, så prisen kunderne ikke kan acceptere. Det er ikke kun det, virksomheden specielt for en lille mængde plastomsætningsboksform er også tidskrævende og besværlig, mere skade end god. Så efterspørgslen efter små tilfælde, ifølge logistik omsætning boks producenter opgørelse, opgørelse, den bedste farve behov, kan opgørelsen ikke kun vælge de andre farver.