Hjem > Nyheder > Indhold

Effekten af det termiske overføringsbånd på skrivehovedet

Aug 10, 2017

Virkningen af det termiske overføringsbånd på skrivehovedet
Tandem printer i alle samfundslag i en meget almindelig applikation, som forbrugslinjer, hospitaler, logistik og oplagsafdelinger, engros supermarkeder og mange andre steder kræver høj belastning på efterspørgselsudskrivningstjenester. Derfor er den normale drift af Thermal Transfer Ribbon-printeren på det forskellige applikationsmiljø vigtigt.
Især på 24-timers alt-vejret diskontinuerlig drift af værkstedet, vil et enkelt link - selvfølgelig, herunder Thermal Transfer Ribbon printeren - præsentere problemet, hele forbrugerlinjen falder i forlamning, det resulterende direkte tab er mange.
den første
Printheads er en meget vigtig del af alle dele af printeren, hvilket direkte påvirker udskriftskvaliteten. Som en professionel termisk eller termisk overførsel af carbon tape maskine printhoved særligt sårbare, hvis ikke meget vedligeholdelse, er det let at danne udskriftsjob er ikke normal. Termiske overføringsbåndprintere bruges mest i termisk print og termisk overførsel, både i forhold til termisk printmetode på printhovedet, forureningsintensiteten er større. Mange brugere mener, at vedligeholdelsen af maskinen for at øge en sum penge er dette kun bekymret over den kortsigtede investeringsorienterede brug af Thermal Transfer Ribbon-printeren, der giver virksomhederne en vis grad af forbrugstab, men øger også omkostningerne ved forbrug. Efter professionel afprøvning krævede regelmæssig og rimelig vedligeholdelse og vedligeholdelse af printhovedet svage udgifter, hvilket sparer flere gange så mange gange som vedligeholdelses- eller opdateringsomkostningerne på udstyret. Ifølge professionelt og teknisk personale til at introducere, ud over menneskeskabte skader, såsom negle direkte kontakt med printhovedet ridse mv, skader termisk overførsel Ribbon printer hovedet hovedsageligt fra højhastighedstryk til at medbringe slid, høj temperatur miljø, så termisk papir (termisk printer) eller termisk overføringsbånd (termisk overførsel printer) ren printhoved, højt tryk eller statisk føre til trykhoved revner og deformation. Når printhovedet er beskadiget, har den udskrevne etiket en hvid linje (skrivehovedet har en række punkter er ren eller ridse), mens den udskrevne etiket er vag, kan læseren ikke læse dataene.
anden
Printhead-film er en speciel filmfilm, der fjerner snavs på skrivehovedet uden at beskadige skrivehovedet. Der er mange fordele ved rengøring af skrivehovedet: Udover at forlænge printhovedets levetid reduceres det også nedetiden, der kræves til vedligeholdelse, og sparer omkostningerne ved at ændre skrivehovederne. Så det er en slags økonomi, frokost, hurtig at fjerne snavsfouling og behøver ikke at fjerne skrivehovedvedligeholdelsesfunktionen. Brug metoden til at rense skrivehovedet for at rense filmen: Afbryd printeren fra strømforsyningen. Åbn skrivehovedet, fjern udskriftsmediet og udskrive termisk overføringsbånd fra udskriftsinstallationen. Følg de anbefalede vedligeholdelses- og vedligeholdelsesprocedurer for printhoved til at rengøre skrivehovedet. Gem printhovedfilmen på printkanalen under skrivehovedet, og læg siden af printhovedet med siden ned uden smøring. Luk og lås printhovedet. Langsom at fjerne filmen fra printinstallationen. Rengør skrivehovedet igen i overensstemmelse med det anbefalede vedligeholdelsesprogram til printerhovedet. Ilæg printmediet og termisk overføringsbånd, luk og lås printhovedet. Udskriv flere etiketter for at kontrollere, om udskriftskvaliteten er forbedret. Hvis udskriftskvaliteten ikke forbedres, bedes du kontakte teknisk supportpersonale. Med filmen for at fjerne snavs skal man kun gøre en gang. Hver film kan bruges op til ti gange. Når filmen har indlysende rester eller snavs bør kasseres, når plasten kasseres.
tredje
Når det termiske overføringsbånd eller grafikken i blank-spot / linjeprint ikke er anderledes, er det muligt, at printhovedet på snavset skal rengøres. For at få de bedste udskriftsresultater skal skrivehovedet rengøres regelmæssigt. Eksperter anbefaler rengøring efter indlæsning af en ny rulle af termisk overføringsbånd, termisk udskriftsmedie eller udskrivning af et kontinuerligt eller foldet udskriftsmedie, der overstiger 150 meter. Spørg ikke om at slukke for strømmen, når du renser skrivehovedet. Følg derefter trinene nedenfor for at stoppe med at rense skrivehovedet: Fjern "skrivehovedstangen" over skrivehovedet for at frigøre skrivehovedet til åben position. Fjern det termiske overføringsbånd og udskriftsmediet fra printeren. Derudover skal forretningsbrugere også være særlig opmærksomme på brugen af "professionelt rengøringsmiddel" eller vælge at bruge "gemme skrivehovedet til at rengøre filmen" for at rengøre og vedligeholde skrivehovedet for at forhindre udslip af støv fra skrivehovedet forårsaget af unødvendig forurening.