Hjem > Nyheder > Indhold

Fremtidens logistiske emballage- og transportforsyningsindustri vil være let

Sep 12, 2017Den fremtidige logistikpakke og transportforsyningsindustri vil være let

På nuværende tidspunkt er Logistikmarkedet Packaging and Transportation Supplies mere end 30% i forhold til emballageindustriens produktionsværdi, bliver en vigtig kraft i emballageindustrien i mad, drikkevarer, daglige fornødenheder og industri- og landbrugsområder spiller en uerstattelig rolle. Logistic Packing and Transportation Supplies industrien vil primært præsentere tre store udviklingstendenser: Logistic Packing and Transportation Supplies vil blive grønne, og de gamle Logistic Packing and Transportation Supplies har tiltrukket stor offentlig opmærksomhed. Styrke logistikpakker og transport af forbrugsstoffer, videnskabelig styring og udnyttelse af den maksimale grænse for affald Logistikpakker og transportforsyninger genanvendelse og gradvist udvikling og udnyttelse af biologisk nedbrydelig plast, derhjemme, biologisk nedbrydelige Logistikpakker og transportforsyninger får større udvikling, kraftigt udvikle, fremme brugen af biologisk nedbrydelige Logistikpakker og transportforsyninger har højeste prioritet.
Logistikpakker og transportforsyninger vil i retning af letvægt, vægttab, letvægt refererer til at bruge mindre injektionsmaterialer til at producere mere robust Logistikemballage og transport, forsyningsartikler til logistikemballage og transportmidler til vægttab, for miljøet og virksomheden, er rentabelt .
I går afholdt Dalian Commodity Exchange, China Petroleum og Chemical Industry Federation og China Light Industry Federation sponsoret "2014 China Plast Industry Conference" i Hangzhou Xiaoshan Kaiyuan Hotel, temaet for konferencen er "service" under baggrunden af økonomisk vækst til langsom plast futures industri, som også drøfter Logistic Packing og Transportation of Supplies industri udvikling.
Fra 12 år i anden halvdel af Logistic Packing and Transportation Supplies industrien præsenterer den nedadgående tendens, der har været at medtage i første halvdel af dette år, er der en dip retning, startende fra den tolvte femårige nationale politikker i transformationen og opgradering af målet, fra sidste år med analysen af branchen, går vi i år tilbage til vores Logistic Packing and Transportation Supplies til begyndelsen af 90 s, er en relativt lav, 12, 13, høj men 15 planlægning. Det er i overensstemmelse med vores plan. Væksten i logistikpakker og transportforsyninger i de sidste 12 år, 13 år, første halvår i år, første halvår i år, er fortsat relativt lav.
Fra dataene vi går for at se en tendens, samt status for virksomhedsstatistikker, som vi ikke meget forstår, er logistikpakken og transportforsyningerne udviklingen i branchen ingen tvivl om, at det falder, men i branchens samlet evaluering af logistikpakker og transport af forbrugsvarer, vi servicerer alle aspekter af vores nationale økonomi, logistikpakker og transport eller forsyningsindustrien i chaoyang-industrien, der betjener den nationale økonomi er også mange muligheder, omdannelse og opgradering er meget rettidig, hvis ikke transformation opgradering til en blindgyde, i starten vi brændstofforarbejdning, simpel replikering teknologi, plus en række tekniske niveau af investeringer er ikke stor, kan blinde på tværs af hele branchen, nu Logistic Packing og Transportation Supplies iværksættere til international og indenlandsk form af økonomisk analyse af forskningen er ikke nok, fordi vi nu trådte ind i en stille tænkning.
Logistikpakker og transportforsyninger tilhører logistikaggregatet, hvilket også er logistikudstyret. Logistik pakke og transport forsyninger, i henhold til anvendelsen af industrien kan opdeles i tobak distribution logistik boks, bog distribution logistik boks, tøj distribution logistik kasse, distribution logistik logistik boks, bil dele Logistik pakke og transport forsyninger mv .; Det er opdelt i antistatisk, ledende, isolerende, flammehæmmende, fødevarekvalitet Logistikpakker og transportforsyninger. Ifølge strukturen er der også mange logistiske pakker og transportforsyninger, pluggbare logistikpakker og transportforsyninger, foldning af logistikpakker og transportforsyninger og rollover osv. Normalt er logistikpakker og transportforsyninger, der almindeligvis anvendes på markedet, lavet af plast, træ, metal og andre materialer. De logistiske emballage- og transportforsyninger er ikke-giftige, smagløse, fugttætte, korrosionsbestandige, lette og stabile mv., Der kan bruges til opbevaring og omsætning af artikler samt emballering af færdige produkter. Samtidig er dens designfrihed større, så applikationen er mest omfattende.
Logistikpakker og transportforsyninger: integreret modulær plastbeholder Logistikpakke og transportforsyninger, der for det første kan reducere omkostningerne ved logistikoperationer, en traditionel trækasse fremstillingsomkostninger og omkostningerne til fumigation og karantæne i alt er 120-150 yuan / a, i overensstemmelse med træ tilfælde materiale 500 kg, t omkostninger 240-240 yuan, er en plastik boks 1,5 2 gange, betyder det, at plastbeholderen i omsætning i 5-6 gange og omkostningerne ved træ tilfælde, så længe efter tilføjet lille gebyr kan opnås med sagerne samme funktion, men omkostningerne vil blive reduceret med mere end fem gange, med stigningen i brugen, omkostningerne reducere størrelsen af den større. Og beholderen er fremstillet ved modifikation af polyethylenet, uden de besværlige procedurer for røgning og karantæne. På funktionen er plastbeholderen, der lægger bordets bredde til 2330 mm af transporten af de internationale ISO-containere og lastbiler, væsentlige elementer i generalisering og integration af moderne logistikstyring, kan klæde væske, fast stof og flydende Mekanisk drift af gaffeltruck; Når den er tom, kan den adskilles og foldes, og opløsningsmængden er kun 1/3 af det oprindelige volumen.