Hjem > Nyheder > Indhold

Udvikling Sealing Industri

Mar 03, 2017

Først forsegle samlede konkurrenceevne industrien i Kina er ikke stærk. Som vi alle ved, i vores land, forsegling industrien siger, er den mindste af industrien, men produktet kan bruges med det store industrielle. Luftfart, marine, olie, kemikalier eller mekanisk, elproduktion, metallurgi, minedrift og så videre, uden sæler. Kort sagt, alle organiske, pumper, rør, ventiler, og er afhængige af sæler. Så branchen er lille, involveret dække et meget stort område.
I de senere år, med den økonomiske udvikling, forsegling industri udvikling snart. Men det er forskelligt fra andre brancher, mens forsegling industri udvikling, forsegle business forandring langsommere. Ligesom de sene 70 og begyndelsen af 80 's, kun ganske få producenter i Jiangsu, Zhejiang, Shandong, kyststater, inde i landet, eller sydlige, nordlige, fuld fabrikken lukkede, forsegling industrien som helhed har ændret sig fra tidligere udvikling til mere end 300, denne hastighed er hurtig. Men virksomhederne generelt mange virksomheder har ændret lidt, før rundkørslen produktion skala er ikke, og nogle har endda vendt, ingen store stigning i styrke inden for videnskab og teknologi ikke kun, i stedet for svækkelse, mange producenter er stadig holder "fire gamle "nej, det er gamle, gamle teknologi, gamle udstyr, gamle størrelse. Selvfølgelig er der nogle virksomheder, efterligning falske mulighed for nogle produkter, men i hele branchen ikke mange virksomheder har evnen til at udvikle nye produkter selvstændigt.
Produkter, langt de fleste producenter og spiralsnoede pakninger, pakning ring, emballering og gamle produkter i høj styrke pakning. Lidt innovative PTFE produkter halter udenlandsk teknologi og kvalitet, såsom PTFE pakning, ekspanderet PTFE tape. Ser man på fire uger, meget få nye produkter.