Hjem > Nyheder > Indhold

Den anden fordel ved Tote Container Boxes og plastkasser er mere sikker

Oct 12, 2017


Med de skiftende transportformer har Tote Container Boxes og Plastic Crates karakteristika ved at kunne laste store mængder gods og effektivt garantere sikkerheden ved transport af varer. Boks ud af ansigtsløftningen, så af de fleste virksomheder meget velkommen og favoriserer, men samtidig er folk også bekymrede for længden af sit liv. Så hvordan skal vi forlænge levetiden for denne højkvalitets beholder og plastikboks?
1, for at sikre, at bærevægten inden for det specificerede område
Når varerne af god kvalitet og lav pris på Tote Container Boxes og Plastic Kasser i lastning af varer skal baseres på størrelsen af dens størrelse og specifikationer for at beregne beholderen kan bære den maksimale bærevægt, men også i nøje overensstemmelse med beholderdøren over eller bageste søjle over mærket For at bære lastenes lastning og ikke direkte blindt større end lastens bæreevne direkte i beholderen eller ikke alene vil forårsage alvorlig skade på sikkerheden for varerne vil skade beholderen.
2, håndtering for at være beskyttelsesforanstaltninger
Tote Container Boxes og Plastic Kasser i processen med at håndtere brugen af træmåtter eller chok bomuld til at bære varerne pakning, for at sikre, at transporten ikke skyldes fugt eller sidevæg kollision og påvirker dets levetid. Derudover varerne i kassen, når lyset også skal tages for at undgå, at containeren udvises af maling eller deformation af situationen.
3, til regelmæssigt børste reparation
Kvaliteten af de bedste og mest gunstige Tote Container Boxes og Plastic Kasser i solens lange eksponering vil uundgåeligt falde fra maling eller rust, så forekomsten af dette fænomen, så bør du straks børste maling og belagt med en beskyttende film for at sikre, at kassen Kroppen vil ikke blive korroderet og kan bruges i længere tid; og Tote Container Boxes og Plastic Kasser, hvis dør deformation eller skade, så er det nødvendigt at udskifte og reparere i tide for at forlænge sin levetid.
Sammenfattende har vi en dybtgående forståelse af beholderen og plastikboksen i lasten, ikke kun for at sikre, at lastens vægt ligger inden for beholderens omfang, men også for de tilsvarende beskyttelsesforanstaltninger. Derfor skal du kun gøre disse punkter for at gøre godstransporten meget beskyttet og effektivt forlænge beholderens levetid.
Den første fordel ved Tote Container Boxes og Plastic Crates er den høje effektivitet, jo større effektiviteten af håndteringsenheder under lastning og losning. Paller og enkeltstykker i forhold til lastnings- og losseenheden blev udvidet med 20 til 40 gange, mens beholderen og bakken i forhold til lastnings- og losseenheden blev udvidet med 15 til 30 gange. Så brugen af containere på håndteringseffektiviteten er en ubestridelig kendsgerning. Øget håndteringseffektivitet kan reducere arbejdsstyrken og spare arbejdskraftomkostninger.
Den anden fordel ved Tote Container Boxes og Plastic Kasser er mere sikker, som tidligere nævnt ved brug af Tote Container Boxes og Plastic Kasser til transport af varer i processen, vil varerne ikke vises halvvejs loading og losning situation. På grund af at reducere antallet af håndteringshåndtering reducerer det kraftigt lastskaden og sandsynligheden for dårlige varer. Så der er en højere grad af sikkerhed end andre transportmidler Tote Container Boxes og Plastic Kasser.
Den tredje fordel ved Tote Container Boxes og Plastic Crates er lav pris, lave omkostninger har hovedsagelig tre aspekter. Det første aspekt af beholderen og plastikboksen har en stor laste- og aflæsningsenhed for at forbedre effektiviteten af lastning og ombordstigning fra ejerens perspektiv at overveje denne effektivitet reducerede væsentligt logistikomkostningerne. Det andet aspekt af beholderen selv er meget stærkt, så emballagen af selve produktet kan reduceres for at spare omkostningerne ved emballage. I det tredje aspekt vil varernes forsikringsomkostninger blive reduceret som følge af stigningen i sikkerheden.
Ovennævnte tre punkter er de vigtigste fordele ved Tote Container Boxes og Plastic Kasser. Efter at have læst disse tre fordele kan vi let forstå, hvorfor så mange virksomheder vil vælge en god kvalitet lav pris på containere og plastboks transport. Selvfølgelig skal det nuværende marked, mange leverandører af leverandører, selskaber i valget omhyggeligt forstå beholderen og plastikboksen, der er nem at bruge, for virkelig at spille en beholder og plastikboks denne højkvalitets transportfordel.