Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelsen af det termiske overføringsbånd

Jun 16, 2017

Anvendelsen af det termiske overføringsbånd

For det første brugen af termisk overføringsbånd

(A) Automatisk læseegenkendelse. Så længe scanlæseren fejler båndetiketten, kan computeren automatisk læse og identificere, bestemme varens kode og derefter finde prisen, så den kumulative mv, resuméet af afviklingen, det samlede outputbeløb. Med hurtige og præcise funktioner.

(2) Det er muligt at klassificere, opsummere og analysere informationen om varesalg og lette en smidig drift af ledelsesaktiviteter.

(C) via computernetværket rettidigt til salgsinformationsfeedbacken til produktionsenheden, reducere produktion, levering, salg af information mellem tidsforskellen.

Brugen af båndet på publikationen: Koden til publikationen ved hjælp af stregkoden er EAN13-bit-koden. ISBN system bog stregkode stregkode er "978", 1SBN system periodisk stregkode præfiks er "977". Offentliggørelsen stregkode er generelt trykt i nederste venstre hjørne af bagsiden (eller omslaget) af bogen (periodisk), retningen af stangen parallelt med ryggen (eller vertikalt), men også i henhold til behovet for at udskrive stregkode i nederste venstre hjørne af bogen. Generelt bør stregkoden udskrives på bagsiden (eller omslaget) nederste højre hjørne, retningen af stangen parallelt med ryggen (eller lodret), men også stregkoden trykt i øverste højre hjørne af lukningen.


Brugen af båndet i rollens offentliggørelse: At lette publikations- og distributionsafdelingerne for at etablere en landsdækkende distribution af informationsnetværk; bidrager til udgivelsesenheden til at forstå salgsoplysningerne, forstå salgstendenser, forbedre ledelsen; bidrage til at forbedre publikationernes konkurrenceevne på det internationale marked Hvilket er til gavn for biblioteket at fortsætte computerstyringen til publikationen; har givet forvaltningsmyndigheden de tekniske midler til at styrke forvaltningen af publikationen det er nyttigt at begrænse de ulovlige forlagsaktiviteter; Det er fordelagtigt at anvende POS-salgsnetværksstyringssystemet i boghandlen.

At konvertere et bånd, som er udarbejdet i henhold til visse regler, til meningsfuld information, skal du gennemgå både scanning og afkodningsprocesser. Objektets farve bestemmes af den type lys, den reflekterer, den hvide genstand kan reflektere det synlige lys af forskellige bølgelængder, den sorte genstand absorberer det synlige lys af forskellige bølgelængder, så når lyset udsender af det termiske overføringsbånd scannerlampe afspejles på det termiske overføringsbånd, det reflekterede lys bestråles på den fotoelektriske omformer inde i stregkodescanneren, og den fotoelektriske konverter konverteres til det tilsvarende elektriske signal i overensstemmelse med det reflekterede lyssignal af forskellig styrke. Ifølge forskellighedsprincippet kan scanneren opdeles i lyspenne, CCD, laser tre. Det elektriske signal udsendes til forstærkerkredsløbet i stregkodescanneren for at forstærke signalet og sendes derefter til formningskredsløbet for at omdanne det analoge signal til et digitalt signal. Bredden af de sorte stænger og sorte stænger er forskellig, og varigheden af de tilsvarende elektriske signaler er forskellig. Afkodningen bestemmer så antallet af stænger og nuller ved at måle antallet af pulse digitale elektriske signaler 0,1. Længden af strimlen og den tomme bestemmes ved at måle varigheden af 0,1-signalet. På dette tidspunkt er dataene stadig kaotiske, for at kende de oplysninger, der er indeholdt i det termiske overføringsbånd, skal du være baseret på de tilsvarende kodningsregler (f.eks .: EAN-8 yards), stregsymbolet i det tilsvarende nummer, tegnoplysninger . Endelig vil computerens system til databehandling og -styring blive identificeret.