Hjem > Nyheder > Indhold

Termisk Transfer Ribbon Structure

Sep 04, 2017

Termisk Transfer Ribbon struktur
Termiske overføringsbånd som trykt materiale Strukturen fra overfladen består af tre dele, nemlig overfladematerialet, klæbemidlet og enden af ​​papiret. Udvælgelse af overfladematerialet i det termiske overføringsbånd skal baseres på brugen af ​​Thermal Transfer Ribbon-miljøet og behandlingen.
Derefter er det termiske overføringsbånd overflademateriale en positiv accept af trykt grafik, bagsiden af ​​klæbemidlet og til sidst påført på pastaen på materialet. Facing for at kunne tilpasse sig trykning og udskrivning med god blæk og har tilstrækkelig styrke til at acceptere en bred vifte af forarbejdning, som f.eks. Skæring, affald, slibning, boring og mærkning.
Generelt kan alle fleksible materialer anvendes som et termisk overføringsbånd af stof, såsom almindeligt anvendt papir, film, kompositfolie, alle former for tekstiler, tyndt metal og gummi og så videre. Overfladematerialet afhænger af den endelige anvendelse og udskrivningsprocessen.
Tape struktur fra overflade synspunkt består af tre dele, nemlig overflade materialer, klæbemidler og slutningen af ​​papir, men fra fremstillingsprocessen og sikre kvaliteten af ​​synspunktet, består det termiske overføringsbånd bestående af syv dele.
1, overfladebelægning
Anvendes til at ændre overfladeegenskaberne af overfladematerialet. For eksempel forbedrer overfladespændingen, ændrer farven, øger det beskyttende lag osv. For bedre at acceptere blækket og let at udskrive, for at forhindre snavs, øge blækadhæsionen og forhindre formålet at udskrive grafik. Overfladebelægning anvendes hovedsageligt til ikke-absorberende materialer, såsom aluminiumsfolie, aluminiumspapir og forskellige typer filmmaterialer. Overfladebelægningsstyrken bestemmer om udskrivningen vil producere en masse papirpulver, men også bestemme udskriftskvaliteten af ​​de vigtige indikatorer.
2, overflade materiale
Det vil sige overfladematerialet, er en positiv accept af trykt tekst, ryggen for at acceptere klæbemidlet og til sidst påført materialet på pastaen. Generelt kan alle fleksible materialer anvendes som et termisk overføringsbånd af stof, såsom almindeligt anvendt papir, film, kompositfolie, alle former for tekstiler, tyndt metal og gummi og så videre. Overfladematerialet afhænger af den endelige anvendelse og udskrivningsprocessen. Facing for at kunne tilpasse sig trykning og udskrivning med god blæk og har tilstrækkelig styrke til at acceptere en bred vifte af forarbejdning, som f.eks. Skæring, affald, slibning, boring og mærkning. Overfladeoverfladeglans og farvekonsistens, tætheden ensartethed af nogle indikatorer bestemmer ensartetheden af ​​det termiske overføringsbånd blæk, men bestemmer også det samme parti af termiske overføringsbånd udskrivning produkter af farve.
3, bunden af ​​belægningen
Dens overfladebelægning med det samme, men er belagt på bagsiden af ​​overfladematerialet, er hovedformålet med bundlaget:
(1) for at beskytte overfladematerialet for at forhindre klæbemiddelindtrængningen.
(2) øge stoffets opacitet
(3) øge vedhæftningen mellem klæbemidlet og det samme materiale
(4) for at forhindre, at plastoverfladematerialet i blødgøringsmidlet trænger ind i klæbemidlet og påvirker dets klæbende ydeevne, hvilket resulterer i reduceret vedhæftning af det termiske overføringsbånd, termisk overføringsbånd ud.
4, klæbemiddel
Klæbemidlet er et medium mellem det termiske overføringsbåndsmateriale og bindingssubstratet. Ifølge dets egenskaber kan opdeles i permanent og flytbar to. Den har en række opskrifter, der passer til forskellige ansigtsmaterialer og forskellige lejligheder. Adhesive er den vigtigste komponent i Thermal Transfer Ribbon teknologi, er nøglen til anvendelsen af ​​Thermal Transfer Ribbon teknologi.
5, fra typen belægning (belagt siliciumlag)
Det vil sige i bunden af ​​papiret overtrukket med silikoneolielag, belagt med silikoneolie, kan slutningen af ​​papiroverfladespændingen være meget lav, meget glat overflade, rollen er at forhindre klæbebinding i slutningen af ​​papiret.
6, i slutningen af ​​papiret
Rollen i slutningen af ​​papiret er at acceptere frigivelsesmiddelet for at beskytte bagsiden af ​​klæbematerialet, understøt overfladematerialet, så det kan dø skære, affald og mærkning på mærkningsmaskinen. Som med overfladematerialet er ensartethed og styrkeindikation for tykkelsen af ​​basispapiret ikke kun relateret til trykpræstationen, men også til bestemmelse af ensartetheden af ​​formskæringen og det vigtige indeks for hastigheden og kanten af ​​papiret.