Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er fordelene ved Tote Container Boxes Og Plastic Kasser?

Aug 21, 2017

Hvad er fordelene ved Tote Container Boxes og Plastic Crates?

Fordelene ved Tote Container Boxes og Plastic Crates er meget mange, med god bøjningsmodstand, anti-aging; har en højere bæreevne anti-stretch, kompression, rivning ydeevne, høj temperatur; farve diversitet, letvægts, holdbar; Box-stil omsætning boks kan ikke kun bruges til omsætning kan også bruges som færdigvareemballage.

Tote Container Boxes og Plastic Kasser kan tilpasses efter kundens krav, specifikationer, størrelse og forskelligt, kunne bruge aluminiumslegering pakke kant behandling, med låget at bruge, vandtæt og støvtæt effekt, flot udseende. Fælles hule bord omsætning boks i overensstemmelse med kravene i brugerens design og produktion, belastning kapacitet, men også at stable, kan du maksimere brugen af lagerplads, forbedre varernes lagerkapacitet, reducere virksomhedens omkostninger.

Nu taler vi om de mest miljøvenlige, vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål, ressourcer og energi bliver mere spændte, så Tote Container Boxes og Plastic Crates står også overfor nye muligheder og udfordringer for at imødekomme behovene hos moderne sociale udvikling, beholdere og plast For at imødekomme markedets krav, som emballagekvalitet og gradvis forbedring af fordelene, men også at overveje at spare energi og ressourcer, så vil Tote Container Boxes og Plastic Crates være højtydende , multifunktionelle, miljøbeskyttelse, energibesparelser, ny teknologi, nyt udstyr Udvid anvendelsesområdet og andre aspekter af udvikling og innovation.

Tote Container Boxes og Plastic Kasser er efterhånden blevet det primære valg for moderne logistik warehousing, i fabrikken logistik inden for transport, distribution, opbevaring, cirkulationsbehandling og andre sektorer har en bred vifte af applikationer, hvordan man vælger i overensstemmelse med forretningsbehov en passende Tote Container Boxes og Plastic Kasser?

Først og fremmest for at forstå materialet i Tote Container Boxes og Plastic Kasser, er det generelle materiale polyethylen, polypropylen, i henhold til produktets farve for at bestemme kvaliteten af plastik, kvalitetsprodukter, lyse farver, bedre glans og fattige kvalitet Produkter, ofte kedelig farve, glans er ikke nok.

For det andet, i henhold til deres eget behov for at vælge typen af beholderbeholdere og plastkasser, kan strukturen i omsætningsboksen opdeles i stabelbar omsætningsboks, pluggbar omsætningsboks, foldningsomsætningskasse mv., Forskellige omsætningsboks har egen brug Funktioner, såsom pluggbar omsætningsboks i den tomme boks, kan indsættes i hinanden, hvilket reducerer lagerpladsen betydeligt, forbedrer lagerudnyttelsen af lageret.

Endelig kan du manuelt trykke på Tote Container Boxes og Plastic Kasser, så det har en vis deformation, kvalitet og pålidelig omsætning boks generelt vil ikke blive beskadiget, dårlig kvalitet produkter, let presset, det vil blive beskadiget.

Gennem ovenstående punkter for at identificere kunderne for kvaliteten af omsætningsboksen bør man være opmærksom på, at med stigningen i de sociale behov er også typer af omsætningsbokse stigende, kunden i valg eller at shoppe rundt, som f.eks. Den samme dåse Indsætte omsætningsboksen. Den lige boks er bedre end udførelsen af den skrå boks, som overvinder manglerne i det skråtliggende kasse's ydre rum, og væggen er tykkere end kassen.

Det afgørende for prisen på Tote Container Boxes og Plastic Crates er følgende:

1, beholderbeholdere og plastkasser Materiale: almindeligt anvendt polyethylen (kemisk navn: HDPE) og polypropylen (kemisk navn: PP). Genbrugsmateriale er også opdelt i: et vedvarende materiale, to vedvarende materialer, prisen kan naturligvis ikke siges. Prisen på disse to råvarer er forskellig, i en bestemt periode (med de internationale olieprisændringer) vil prisforskellen være større.

2, Tote Container Boxes og Plastic Kasser af råvarer: kan opdeles i nye materialer (almindeligvis kendt som råmaterialer) og vedvarende materialer (almindeligvis kendt som clinker), det nye materiale i præstationen er højere end de vedvarende materialer, den prisen er selvfølgelig dyrere end almindelig Småproducenterne for at opretholde overlevelsen og igen og igen for at reducere priserne tilføjer desperat vedvarende materialer og nogle selv med alt materiale tilbage til produktionen, hvilket resulterer i kvaliteten af bakken varierer meget ser meget lav pris, meget billig Der kan være alvorlige kvalitetsproblemer, hvilket resulterer i, at pallens eget liv er meget kort.

3, andelen af genanvendte materialer: Recycled material bakke til at tilføje en vis procentdel af fornyelige materialer, engang sprøjtestøbning bakke; meget signifikant, andelen af vedvarende materialer, jo lavere omkostningerne er, jo lavere er prisen.

4, Tote Container Boxes og Plastic Kasser Vægt: Meget signifikant mig selv, jo større vægten af bakken, med flere råvarer, jo højere prisen.

5, bakken farve: farven på bakken produkter kan skræddersys efter kundens behov, men for at tilføje den tilsvarende masterbatch kan være (almindelig blå, sort, grøn, rød osv.)

6, Tote Container Boxes og Plastic Kasser struktur: samme vægt, forskellige struktur af bakken, og nogle af Injektionsstøbning Department, ingen opfølgning behandling, og nogle bakker er påkrævet ved svejsning og anden flerkanals proces efter dannelse , prisen selvfølgelig højere. Prisen er også en masse penge. Derudover er der skridsikker, stål, RFID (indbygget chip) og andre bakker, prisen vil blive væsentligt forbedret, prisen vil blive tilsvarende forbedret.