Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad sker der, når der er et problem med det termiske overføringsbånd udskrivning?

Oct 23, 2017

Hvad sker der, når der er et problem med Thermal Transfer Ribbon Printing?
Termisk overføringsbånd i brugen af processen ofte problemer og løsninger
Det første mest almindelige problem er, at trykket ikke er klart, dårlig kvalitet, fuzzy, burr fænomen, årsagerne kan være forårsaget af følgende måder
Printerhovedets temperatur er for høj eller for lav
Ved udskrivning af koncentrationen af fejlsøgning for lys
Det trykte hoved er forkert
Det andet er mere almindeligt, er fænomenet at løbe rundt om det termiske overføringsbånd
Den væsentligste årsag kan være, at pladen fjederen ikke er ensartet, og papirstopperen er ikke justeret i overensstemmelse med etiketbredden og er ikke forårsaget af den beskadigede termisk overføringsbånds ringe kvalitet.
Den tredje type mere almindelig er, at termisk overførsel Ribbon printer problem er at spille ud etiketten har altid en lav linje på toppen
Hvis printeren, hvis der er et sådant problem, for at bevise, at du laver vedligeholdelsesarbejdet på printeren, ikke er på plads.
Når du udskriver en eller flere linjer på tværs af hele kortet, er den største mulighed for, at dit printhoved er beskadiget. Årsagen til dette problem skyldes trykpapiret eller din maskine har nogle store støvpartikler, hvilket resulterer i skrivehovedet i trykpapiret samtidig med adgang til støvpartiklerne, så ridse skrivehovedet.
Hvis printeren i forbindelse med udskrivning af et stort område af den blanke del af udskriften ikke udskrives, er der to muligheder, den første er en alvorlig skade på skrivehovedet. Datastrengen i det andet printhoved er beskadiget. Hvis du har denne situation, bedes du kontakte den relevante printerudbyder for at bekræfte de beskadigede dele og reparationsmetoder.
Skader på skrivehovedet er uoprettelige, så støder på denne situation kan kun erstatte det nye printhoved, hvilket resulterer i ikke nødvendigt tab.
Der er mange måder at undgå denne situation, såsom opmærksomhed på regelmæssig rengøring af printeren. Når du udskriver papir, skal du være opmærksom på det rene og ryddelige papir (kontroller, at der ikke er noget unormalt fremspring til at deltage i det). Pas på ikke at berøre skrivehovedet, når du åbner eller lukker dækslet. Du må ikke bære et ur, en ring eller andre genstande, der er let at berøre skrivehovedet (kontroller den statiske elektricitet), når du kontrollerer maskinen.
Den fjerde er printeren til at spille etiketten lejlighedsvis vil der være nogle pletter
Hvis du har nogle kort på kortet, er det fordi din printer har støv, skal rengøres i tide. Ved rengøring anbefales det at bruge et særligt rengøringsværktøj, som kan beskytte printeren mod skader.
Hvis din printer ikke rydder op i lang tid, vil der helt sikkert være nogle store støvpartikler inde i printeren, der vil beskadige dit skrivehoved under udskrivningen af dit papir og forårsage uoprettelig beskadigelse af skrivehovedet. Så det blå kode Thermal Transfer Ribbon-firma minder dig om, husk at opretholde et godt printerhoved.
Printerens arbejdsprincip er det samme, så papiret holder kortet rent og ryddeligt (det bedste kort i hvert kort, før du udskriver med øjetøjet) for at tørre det igen), så etiketten ikke bliver fejlfri.
Den femte er hvorfor det termiske overføringsbånd og vandmærket "sticker" sammen
Stregkode maskine i trykvandet Marker, når der er en del af typen stregkode opportunistisk termisk overføringsbånd og vandmærke sammen, fra det termiske overføringsbånd bliver vasket ned i vandmærket, vandmærket på indholdet bliver meget sløret
Så er det termiske overføringsbånd og vand i slutningen, hvordan man holder sammen:
Varmeoverføringsstregkodemaskinen er som en bronzing maskine, kun guldfolien anvendes guldfolie, og stregkodesystemet er et termisk overføringsbånd, de er en slags materiale gennem den høje temperatur, der er fastgjort til et andet materiale ovenfor, men hvis Det trykte materiale smelter efter denne temperatur, så det holder fast med det termiske overføringsbånd.
Efter dette forhold kan vi gøre stregkodesmaskineens udskrivning af hotspot-temperaturen blive lavere, eller trykhovedtrykket er mindre. Dette kan forhindre, at termisk overføringsbånd og vandmærket holder sammen, men nogle gange er denne metode ikke for nogen stregkodesystem (low-end stregkode maskine) kan anvendes, så kan det udskrives, når vandmærket trækker vandmærket (husk at begynde at udskrive i starten!) Det kan også være lidt Spil lidt nyttigt.
Den mest grundige måde er at ændre ydeevnen til en bedre industriel stregkode maskine. Denne stregkode maskinudskrivning ser normalt ikke ud i denne situation, den anden, hvis du virkelig ikke vil ændre, men også stregkodeapparatet på luft- konditioneret værelse, dette vil forbedre. Nogle kunder vil sige, at vintersituationen er bedre end sommeren! Sandsynligvis er omgivelsestemperaturen den.