Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er en sikkerhedstætninger?

Aug 01, 2017

Hvad er en sikkerhedstætning?
Sikkerhedsforseglinger er forsyninger, der anvendes i stregkodeprintere, en polyesterfilm belagt med voksbase, harpiks eller blandet trykfarve, og et smøremiddel påføres siden uden blæk for at forhindre slid på skrivehovedet.
Blækket på sikkerhedsforsegling Stregkoden udskrives, når den tilsvarende tekst- og stregkodeinformation overføres til etiketten under varmen og trykket på stregkodeprinterens printhoved.
Sikkerhedsforseglinger af aksen i almindeligt papir og plast to, hovedkravet er ikke deformeret og kan ikke glide ved udskrivning.
Sikkerhedsforseglinger er gode eller dårlige, udover at påvirke printhovedets liv, men også relateret til effekten af ​​etiketudskrivning. Gode ​​sikkerhedsforseglinger, for at beskytte skrivehovedet, udskrive effekten kan være korrekt fastgjort på etiketten ovenfor, ikke let at sprede, ikke let at falde af.
Sikkerhedsforseglinger er almindelige kvalitetsproblemer
1, Sikkerhedsforseglinger har øje (boble): blækket skyldes ikke belægningen. Vil få ordet til at udskrive ufuldstændigt.
2, Sikkerhedsseglens rynke: På grund af spændingen ved spændingskontrolsystemproblemerne vil det føre til Sikkerhedsforsegling på et lille område på udskrivningsordet. Fordi smeltetemperaturen i de to-trins sikkerhedsforseglinger er meget større end temperaturen på et lag.
3, Sikkerhedsforseglinger er blanke: fordi filmen ikke håndteres godt, vil forårsage mere end ud af blankt.
4 er tolerancekernens indvendige diameter for stor eller for lille: Forårsaget ikke at komme ind i printeren, eller hvis akslen ikke passer til sikkerhedstætningerne.
5, er transporttemperaturen for høj, hvilket vil medføre, at sikkerhedsforseglerne holder sammen.
6, om kerneens løbekant: vil medføre et brudt tape, er kanten af ​​printet ikke tændt.
7, Sikkerhedstætninger længde er ikke nok.
8, Sikkerhedsforseglerne, når viklingen er for stram eller for løs, hvilket resulterer i sikkerhedsforseglingen, kan ikke køre med printeren.
9, skummet voksbasisammensætning er for høj, for lidt harpiksammensætning, der resulterer i, kan ikke vise fordelene ved blandebaserede sikkerhedsforseglinger.
Generering og frigivelse af statisk elektricitet har altid været en faktor i trykning af termisk overføringssikkerhedstætninger, hovedsageligt forårsaget af sikkerhedsforseglinger og den mekaniske friktion af printeren, herunder skrivehoveder, undersøgelser viser, at der ikke er nogen direkte forbindelse mellem statisk elektricitet og printhead liv. Men nogle af de anvendte teknologier som sikkerhedssætene på bagsiden og den elektrostatiske børste på printeren kan være meget effektive til at reducere statisk elektricitet.
Selv om der er instrumenter, der kan måle den statiske elektricitet, der genereres i udskriften, er den enkleste måde at vide, om mængden af ​​statisk elektricitet er nok, at se på kvaliteten af ​​den trykte grafik. Hvis du stadig er foruroliget af statiske problemer, er høj kvalitet ikke hvid og kan scannes af en scanner. Hurtig læsning er den bedste beskrivelse.
Hvis du bekymrer dig om printhovedets liv, er det et spørgsmål om, at du altid skal rense og bruge den korrekte spænding og tryk.
Når udskrivningshastigheden accelereres, vil statisk elektricitet påvirke udskriftskvaliteten, elektrostatisk adsorption af små partikler vil have en negativ indvirkning på udskriftskvaliteten, så vi må bruge højhastighedssikkerhedstætninger til at løse et problem.