Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er et termisk overføringsbånd?

Aug 01, 2017

Hvad er et termisk overføringsbånd?
Tandem er meget vigtigt, når du udskriver materialer, generelt er det termiske overføringsbånd meget godt eller dårligt. Ud over at bestemme printerhovedets levetid er det også relateret til udskrivningseffekten. Godt termisk overføringsbånd, for at beskytte skrivehovedet, kan effekten nøjagtigt fastgøres på papiret ovenfor, ikke let at sprede, ikke let at falde af.
Hovedkomponenterne i Thermal Transfer Ribbon Tandai Thermal Transfer Ribbon på dets materiale klassificering kan simpelthen opdeles i følgende tre:
1, voksbaseret termisk overføringsbånd: det vil sige voks og carbon black (hvis man antager sortt termisk overføringsbånd) som hovedmateriale som et overflademateriale. Vaskbælte er det mest økonomiske og billige termiske overføringsbånd, hovedsagelig til almindelig udskrivning af papir, brug af voksagtigt tape skal være opmærksom på, er med papiret, voksbase ved brug af overflade føler lidt konveks materiale. Sammenligningen gør gælder ikke for produkter, der er glatte som et spejlmateriale, såsom PET-materiale.
2, harpiks Tandem: Hvis den trykte information skal være påkrævet til anti-opløsningsmiddel antihøj temperatur mv. Til emballering af kemiske produkter eller skal være høj temperatur til elektriske varmeelementer eller skal udskrives på specielle PET og andre kemikalier Det anbefales at bruge harpiksens termiske overføringsbånd, fordi harpiksmaterialet kan opfylde ovenstående krav, men dette tape er forholdsvis dyrt, men udskriftseffekten eller papir og printmedier skal bruges til at opnå det bedste udskrivningsniveau.
3, halvt træ halv-voks termisk overføringsbånd (blandet-baseret termisk overføringsbånd): det vil sige voks og harpiks som hovedmaterialeblandingen som et overtrækmaterialeprodukt. Andelen af ​​blanding med behovet for at ændre, hovedsagelig for overfladen af ​​det mere glatte materiale, generelt for overfladekravene til strengere produkter, der er egnede til anvendelse, såsom det generelle forbrug af produktmærket, er dens præstation kombinationen af fordele ved de to termiske overføringsbånd og lavet.
1, den korrekte funktion:
Brugerens funktion er korrekt, længden af ​​levetiden for termisk overføringsbåndprinter har en stor indflydelse, såsom temperatur, tryk og andre maskinindstillinger og applikationer, korrekt brug af termisk overføringsbånd termisk overføringsbånd rengøring og så på.
2, gennemførelsen af ​​vedligeholdelsen:
Uanset om det er i overensstemmelse med brugen af ​​den generelle vedligeholdelse, og vedligeholdelsesaktionerne er korrekte (herunder brugen af ​​vedligeholdelsesudstyr og -metoder), og regelmæssig vedligeholdelse af professionel vedligeholdelse er afsluttet, påvirker ovennævnte punkter levetiden for den termiske overføringsbåndprinter .
3, miljømæssige faktorer:
Tandem printer, når den ikke er i brug, skal du slukke for strømmen, så maskinen holder så lav som muligt, når strømforsyningen er bedst adskilt med 5 til 10 minutter. Prøv at vælge at placere i et rent miljø. Hvis ovenstående betingelser er opfyldt, fortsætter levetiden for termisk overføringsbåndprinter mindst 5%.
Thermal Transfer Ribbon printheads er de mest sårbare og skrøbelige enheder i Thermal Transfer Ribbon printere. Det er som om en bil er et tab af varer, vil i sidste ende blive beskadiget, men fortsæt med at være opmærksom på vedligeholdelse og konstant rydde op på det termiske overføringsbånd. Termisk overføringsbånd. Termisk overføringsbånd kan forårsage, at snavset kan forlænge levetiden for termisk overføringsbånd print hoved.
Tandem printhoved før vedligeholdelse
For at spille den bedste rolle, når du bruger en rulle tape eller en rulle med termisk papir, der skal rengøres engang et printhoved med termisk overføringsbånd. FORSIGTIG Når du rengør skrivehovedet til termisk overføringsbånd, skal du fjerne ringen for at ridse skrivehovedet for termisk overføringsbånd og bruge en jordet metalrem eller en antistatisk måttet for at undgå beskadigelse af printhovedet til termisk overføringsbånd.
Brug en 70% alkoholholdig vatpind, sluk først printeren og tænd printerhovedet med termisk overføringsbånd, børst det med en lille smule bomuld i maskinens del af maskinen eller blæs støvet forsigtigt (f.eks. Rulle, papir / termisk Overfør Ribbon Sensor og Thermal Transfer Ribbon printhoved). Brug ikke hårdmetal eller bærbare værktøjer (såsom en skruetrækker) til at smitte forurenende stoffer fra det termiske overføringsbånds termiske overføringsbånd i det termiske overføringsbånds printhoved.