Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er materialet i det termiske overføringsbånd?

Sep 22, 2017

Hvad er materialet i det termiske overføringsbånd?
Varmt base Termisk overføringsbånd har høj følsomhed, høj opløsning, høj densitet og andre egenskaber, bred anvendelighed, såsom almindeligt papir, belagt papir, råpapir, glat papir, belagt papir, syntetisk papir,
Det termiske overføringsbånd har en bred vifte af etiketter, såsom coated papir, glat papir, belagt papir, syntetisk papir, PET, PVC og så videre. Det har fordelene ved høj vandmodstand, high definition og høj opløsning.
Harpiksbaseret termisk overføringsbånd har høj modstandsdygtighed mod ridset modstand, pletbestandighed, opløsningsmiddelresistens, høj opløsning mv. Til en lang række materialer, etiketter, især en række polyester- og plastikmærker, såsom syntetisk papir, PVC, PET , Vand og andre standarder.
Termisk overføringsbånd De vigtigste komponenter i stregkoden Thermal Transfer Ribbon på dets materialeklassifikation kan simpelthen opdeles i følgende tre:
1, voksbaseret termisk overføringsbånd: det vil sige voks og kønrøg (forudsat et sortt termisk overføringsbånd) som hovedmateriale som et overflademateriale. Det termiske overføringsbånd er det mest omkostningseffektive termiske overføringsbånd, der primært anvendes til trykning af almindeligt papir. Brugen af det røde termiske overføringsbånd skal noteres i forbindelse med papir, som bruges til overfladisk føler. Det humpede materiale er mindre egnet til produkter, der er glatte som et spejlmateriale, såsom PET-materiale.
2, harpiksets termiske overføringsbånd: Hvis den trykte information skal kræves til anti-opløsningsmiddel-høj temperatur osv. Til emballering af kemisk produkt eller skal være høj temperatur til elektriske varmeelementer eller skal udskrives på speciel PET og andre kemikalier. Det anbefales at bruge harpiksens termiske overføringsbånd, fordi harpiksmaterialet kan opfylde ovenstående krav, men denne pris for termisk overføringsbånd er forholdsvis høj, men udskriftseffekten eller papir og printmedier skal anvendes for at opnå det bedste udskrivningsniveau.
Termisk overføringsbånd (blandet med det termiske overføringsbånd): det vil sige blandingen af voks og harpiks som hovedmateriale, som et belægningsmaterialeprodukt. Forholdet mellem blanding med behovet for at ændre, hovedsagelig for overfladen af de mere glatte materialer, de generelle krav til overfladen af de strengere produkter, der er egnede til anvendelse, såsom almindelige forbrugerprodukter mærket, er dens præstation kombineret med de ovennævnte to typer af termiske overføringsbånd fordele og lavet.
Farve Termisk Transfer Ribbon, hovedfarven Termisk Transfer Ribbon farve er sølv, gul, blå, rød, grøn, hvid, guld Termisk Transfer Ribbon, farve Termisk Transfer Ribbon mindre sort Termisk Transfer Ribbon mindre, hovedsageligt på grund af farve Termisk Transfer Ribbon udskriver stregkoder lige så nem som det sorte termiske overføringsbånd, og har en højere efterspørgsel efter trykt materiale. Så farven Termisk Transfer Ribbon bruges normalt til mere avancerede produkter og kunsthåndværk, såsom skoemballage, smykker, musikinstrumenter, digitale produkter.
Og den sorte termisk overføringsbåndklassifikation, som tilpasser sig forskellige trykte materialer og holdbarhedskrav, kan farvebånd / termisk overføringsbånd fra farvestationen opdeles i voksbaseret, blandet voks / harpiks, hele harpiksbasis.
Det er svært at skelne kvaliteten af stregkoden Thermal Transfer Ribbon, den bedste måde er at teste udskriftsresultaterne. Juster temperaturen på maskinen, sorthed, udskrive en klar, god sort, modstand mod ridser er kvaliteten af stregkoden Termisk Transfer Ribbon
Følgende er udseendet af stregkoden for at skelne kvaliteten af Termisk Transfer Ribbon kvalitet:
1. Barcode Thermal Transfer Ribbon har nåleøje (boble): På grund af at blækket ikke er overtrukket. Vil forårsage udskriftseffekten er ikke klar.
Rynke: På grund af et problem med spændingsreguleringssystemet på tidspunktet for spaltning, vil det resultere i udskrivning af et ord i et lille område på stregkoden Thermal Transfer Ribbon.
3. Barcode Thermal Transfer Ribbon blank: Da filmen ikke håndteres godt, vil det medføre en lille del af emnet.
4. Indvendig diameter af tolerancens kerne er for stor eller for lille: da stregkoden Thermal Transfer Ribbon ikke kommer ind i stregkodens printer eller spole, har du ikke råd til stregkoden Thermal Transfer Ribbon.
5. Udskriv temperaturen er for høj, vil medføre stregkoden Thermal Transfer Ribbon stick.
6. Uanset om papirkernens løbekant: vil forårsage brudt tape, er kanten af udskriften ikke tændt.
Stregkoden Thermal Transfer Ribbon er ikke lang nok.
8. Stregkode Termisk Overførsel Ribbon Indpakning for tæt eller for afslappet under behandlingen, hvilket resulterer i stregkode Termisk Overføringsbånd kan ikke synkroniseres med printeren, mens den kører.
9. Shoddy, voksbaserede ingredienser er for høje, for lidt harpikssammensætning, hvilket fører til fordelene ved hybrid ikke kan vise.