Hjem > Om os > Vores historie

Vores historie

Wenzhou Lucheng East Sea Container Fittings Factory blev etableret i maj 1984 i Zhejiang-provinsen. Grundlæggeren, Mr. Weng Yuming, førte holdet udviklet og fremstillet sikkerhedsseglerne i plastforseglingsserier uafhængigt, salgsmængden vokser gradvist.


I 1997 fjernede virksomheden Zhejiang Industrial Zone, som begyndte at udvikle og fremstille sikkerhedskabelforseglingsserien uafhængigt, hvilket blev selskabets hovedprodukt på det tidspunkt.


I 2003 på grund af virksomhedsomstrukturering, Shanghai Xinfan Container Fittings Co, Ltd. Blev oprettet, opnået en TSS-certificering for sikkerhedsmærke, produktlinjen skal udvides yderligere og udviklet og fremmet en højsikkerhedsforsegling, metalforsegling, barriereforsegling og andre nye produkter. I samme år blev der etableret en produktionsbase i Shanghai Jinshan Industrial Zone, i mellemtiden var der et stabilt fundament for opfølgningsudviklingen.


I 2005 dækker fabrikkens udvidelse 28.000 kvadratmeter.


Siden 2006 har virksomheden opnået den nationale ISO 9001: 2008 Industry Quality Certification, adgang til oversøiske marked uafhængigt og fokuserer et parti af ung magt, voksende udvikling af virksomheden hurtigt.


I 2008 etablerede virksomheden kontorer i Guangzhou og Beijing, som har forbedret sin indenlandske markedsandel yderligere. I samme år, der udgør handel afdeling, som er at give kunderne professionel service med pre-salg, salg, eftersalg, full-range service. Forbedret tilbehør til Xinfan i logistikindustrins ledende position.


Siden 2010 har Xinfan opnået den internationale ISMA-industri certificering.


Siden 2011, opnåede den nationale GSV industri certificering, produktlinjen skal udvides yderligere, øget emballage materialer, logistik forsyning, logistik-industri produkter, der er forpligtet til at blive en langsigtet virksomhed i logistikområdet.


I 2012 importerede virksomheden et stort antal moderne automationsmaskiner, og test- og udviklingslaboratoriet blev fundet, hvilket er at udvikle industrialiseringen af fabrikstransformationen kraftigt for at fremme produkt effektiviteten.


I 2013, på grund af fabriksudvidelsen igen, stigende produktionskapacitet oversteg fabrikkens byggeriareal 40.000 kvadratmeter og forberedte endnu en gang til industriel opgradering.


I 2015 fik Xinfan sit varenummer 100432 i National Equities Exchange og Quotations of Shanghai Equity Exchange.


I 2016 importerede virksomheden en ny produktionslinje og kappemaskine, der kan producere forskellige typer bånd som voks, harpiks og voks / harpiksbånd. I samme år fik Xinfan sit varenummer 300052 i Videnskab og Teknologi Innovation i Shanghai Equity Exchange.