Sikkerhedsposer til kontanter, checks og værdifulde dokumenter

Applikationer: PVC sikkerhed lynlås poser giver sikker beskyttelse for kontanter eller værdifulde dokumenter, som ID-kort, bankbøger, vigtige dokumenter og kontrakter, osv. De er meget udbredt i banker, forsikring og finansielle tjenesteydelser industrier, offentlige kontorer, supermarkeder og stormagasiner,...

Produktdetaljer

Shanghai Xinfan Industrial Corporation ersikkerhedstaskeproducent og forhandler i Kina, med speciale i forskning, udvikling og produktion afmanipulere indlysende taske.

1) Materiale: høj kvalitet PVC belagt polyester
2) En række dimensioner til rådighed, tilpassede størrelser er velkomne
3) Vandtæt ikke-syning svejsning teknologi, høj sikkerhed og let vægt, bærbare
4) Med en klar PVC vindue 150X100mm til indsættelse af ID-kort eller navnekort, eller for nem identifikation af de dokumenter inde
5) Anvendes i forbindelse med manipulation indlysende sikkerhed zip segl
6)Genanvendelige, miljømæssige og økonomiske


security bag wholesale

sikkerhedstaske


tamper evident bag for sale

manipulere indlysende taske


cash bag price

kontant taske


Programmer:
PVC sikkerhed lynlås poser giver sikker beskyttelse for kontanter eller værdifulde dokumenter, som ID-kort, bankbøger, vigtige dokumenter og kontrakter, osv. De er meget udbredt i banker, forsikring og finansielle tjenesteydelser industrier, offentlige kontorer, supermarkeder og stormagasiner, posttjenester, hoteller og andre industrier.


Udskrivning:
Præget firmanavn og logo osv.

Farver:
Navy, rød, gul, hvid, orange, grøn, sort og andre tilpassede farver

Model nr.ProduktbilledeSpecifikation (mm)MaterialeKarakteristikTegning
TSS-SB4231

420*310PVC-polyester

TSS-SB3040

300X400PVC-polyester

TSS-SB3121

310X210PVC-polyester

TSS-SB3017C

300X170PVC-polyester

gennemsigtigt design for nem idenfication

TSS-SB403010

400X300X100PVC-polyester

 

Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev etableret i 1984, er en af de største leverandører afkontant taskei Kina. Vores virksomhed har hovedkvarter i Shanghai med brance kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på kinesiske fastland, har vi dannet en professionel marketing netværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, herunder Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom shipping industrien, flyselskab, kurerfirma, postindustrien, kemisk industri, supermarkeder og kædebutikker, lager logistik industri, produktion og så videre.

security bag manufacture

sikkerhed taske fremstilling


	tamper evident bag suppliers

manipulere indlysende taske leverandører


cash bag factory

cash bag fabrik

Velkommen til at købe den øverste kvalitet brugerdefinerede sikkerhedsposer til kontanter, checks og værdifulde dokumenter med konkurrencedygtige pris fra os. Vi er en af de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi vil tilbyde dig god eftersalgsservice og hurtig levering.


Hot Tags: sikkerhedsposer til kontanter, checks og værdifulde dokumenter, producenter, leverandører, pris, købe, brugerdefinerede
Undersøgelse

Du kan også lide