Måler tætninger til elektricitet, gas, vand og andre tætningstrådsmålinger

Anvendelser : Twister-meter tætninger er designet til brug med tætningstråd. De' bruges regelmæssigt i vandmålere, gasmålere, brændstofmålere, elektriske meter, taxameter, telefonmålerforsegling og industriventiler osv. Beskrivelse : 1) Materiale: Polycarbonat (PC) og rustfrit ståltråd ...

Produktdetaljer

Shanghai Xinfan Industrial Corporation ermeter tætningproducent og erhvervsdrivende i Kina, specialiseret i forskning, udvikling og produktion aftrådforsegling.


1) Materiale: Polycarbonat (PC) og rustfri ståltråd

2) Brudstyrke: 40 kg
3) Overensstemmende med 0,66 mm rustfrit ståltråd, fås mod ekstra omkostninger
4) Klar krop for fremragende manipulationsbevis ved at se låseindsatsen gennem det klare krop.
5) Laser- eller hotstemplet identifikationsudskrivning til let håndtering

meter seal  wholesale

meter tætning


wire seal  for sale

trådforsegling


twister seal price

twister sæl

Applikationer:
Pakninger med Twister-meter er designet til brug med tætningstråd. De' bruges regelmæssigt i vandmålere, gasmålere, brændstofmålere, elektriske meter, taxametre, telefonmålerforsegling og industriventiler osv.

Trykning:
Virksomhedens logo og navn, sekvensnummer og laser stregkode

Farver:
Hus i klart, indsat fås i forskellige farver som rød, blå, sort, grøn, gul og andre tilpassede farver

Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev oprettet i 1984, er en af ​​de største leverandører aftwister sæli Kina. Vores virksomhed har hovedkontor i Shanghai med brance-kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på det kinesiske fastland har vi dannet et professionelt marketingnetværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, inklusive Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom skibsindustri, flyselskab, kurerfirma, postindustri, kemisk industri, supermarkeder og kæde butikker, lagerlogistisk industri, fremstilling og så videre.

meter seal manufacture

fremstilling af meterforsegling


wire seal suppliers

leverandører af trådforsegling


twister seal factory

twister sæl fabrik


Velkommen til at købe brugerdefinerede målertætninger til elektricitet, gas, vand og andre tætningstrådmålere til en konkurrencedygtig pris fra os. Vi er en af ​​de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi tilbyder dig god eftersalgsservice og hurtig levering.


Hot Tags: meter tætninger til elektricitet, gas, vand og andre tætningstrådmålere, fabrikanter, leverandører, pris, køb, brugerdefineret
Undersøgelse

Du kan også lide