Nylon slips til tasker, kabler og andre fasterning Sikkerhed

Applikationer: Nylon bånd bruges til at fastgøre eller fastgørelse af objekter, som poser, kabler, elektroniske ledninger og andre objekter på plads. De bruges regelmæssigt i kontorer, husholdninger, fremstillingsindustrier, transportindustrier, bilindustrier, marine industrier, elektroniske...

Produktdetaljer

Shanghai Xinfan Industrial Corporation erkabelbindproducent og forhandler i Kina, med speciale i forskning, udvikling og produktion afnylon kabelbind.

1) Materiale: 100% Nylon 6/6

2) En bred vifte af størrelser til rådighed, bredde fra 2,5 mm til 12,7 mm, længde spænder fra 100mm til 1000mm
3) Fås i et multiplum af farver for nem identifikation, som klar, hvid, sort, blå, rød, gul, orange, grøn, grå, osv.
4) Fås med UV-modstand
5) Trækstyrke fra £ 18 til £ 250
6) 1000stk pr taske


cable tie wholesale

kabelbind


nylon cable tie for sale

nylon kabelbind


indicative cable tie price

vejledende kabelbinde


Programmer:
Nylon bånd bruges til at fastgøre eller fastgørelse af objekter, som poser, kabler, elektroniske ledninger og andre objekter på plads. De bruges regelmæssigt i kontorer, husholdninger, fremstillingsindustrier, transportindustrier, automobilindustrier, marine industrier, elektroniske industrier osv.


Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev etableret i 1984, er en af de største leverandører afvejledende kabelbindei Kina. Vores virksomhed har hovedkvarter i Shanghai med brance kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på kinesiske fastland, har vi dannet en professionel marketing netværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, herunder Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom shipping industrien, flyselskab, kurerfirma, postindustrien, kemisk industri, supermarkeder og kædebutikker, lager logistik industri, produktion og så videre.

cable tie manufacture

kabel binde fremstilling


nylon cable tie suppliers

nylon kabel binde leverandører


indicative cable tie factory

vejledende kabelbindefabrikVelkommen til at købe den øverste kvalitet brugerdefinerede nylon bånd til tasker, kabler og andre fasterning sikkerhed med konkurrencedygtige pris fra os. Vi er en af de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi vil tilbyde dig god eftersalgsservice og hurtig levering.


Hot Tags: nylon bånd til tasker, kabler og andre fasterning sikkerhed, producenter, leverandører, pris, købe, brugerdefinerede
Undersøgelse

Du kan også lide