Harpiks termisk overførselsbånd til termisk overførselsprinter

Anvendelser: Harpiks termisk overførsel bånd har super holdbarhed og opløsningsmiddel modstand og kan bruges til udskrivning på en bred vifte af substrater med glat overflade. Det er et godt valg til brug under barske omgivelser. Vores harpiks træde bånd kan produceres i tilpassede ruller eller ...

Produktdetaljer

Programmer:

Harpiks termisk overførsel bånd har super holdbarhed og opløsningsmiddel modstand og kan bruges til udskrivning på en bred vifte af substrater med glat overflade. Det er et godt valg til brug under barske omgivelser. Vores harpiks træde bånd kan produceres i tilpassede ruller eller jumbo ruller. Harpiksbåndet bruges til at udskrive på underlagene med forholdsvis poleringsoverflade som film PP, PET, PVC, polyolefin, syntetisk papir osv. Det er almindeligt anvendt i etiketten trykninger til medicin, kosmetik, laboratoriekemikalier, udendørs elementer, biler, elektroniske apparater, beklædningsgenstande vaskestævninger, osv. Sikkerhed ugyldige etiketter kræver at bruge harpiks bånd til at udskrive oplysninger om.

Tekniske specifikationer:

Shanghai Xinfan Industrial Corporation erbåndet harpiksproducent og forhandler i Kina, med speciale i forskning, udvikling og produktion afharpiks termisk overførsel bånd.

1) Natur: Harpiks
2) Carrier: Polyester film
3) Farve Tilgængelig: Sort, hvid, rød, blå, grøn
4) Base Film tykkelse: 4,5 ± 0,2 mm
5) Total tykkelse: 7,8 ± 0,3 mm
6) Smeltepunkt for blæk: 80°C
7) Temperatur -5°C - 40°C

resin ribbon wholesale

båndet harpiks


resin thermal transfer ribbon for sale

harpiks termisk overførsel bånd


barcode resin ribbon  price

bånd med stregkoder igen

Almindelig størrelse: 
1) Jumbo roll: Bredde 910mm, belægning bredde 890mm, længde 16000m
2) Cut ruller:
Bredde ≥30 mm til skærerulle
Længde 50-600m (tilpasset)

Core 1 tommer/0,5inch eller tilpasset størrelse


Resin Thermal Transer Ribbon.JPG

 

Shanghai Xinfan Industrial Corporation, der blev etableret i 1984, er en af de største leverandører afbånd med stregkoder igeni Kina. Vores virksomhed har hovedkvarter i Shanghai med brance kontorer i Beijing og Guangzhou. Baseret på kinesiske fastland, har vi dannet en professionel marketing netværk, der dækker kloden.


Vores produkt bruges af mere end 100 lande og over 2500 kunder, herunder Fortune 500 virksomheder over hele verden, såsom shipping industrien, flyselskab, kurerfirma, postindustrien, kemisk industri, supermarkeder og kædebutikker, lager logistik industri, produktion og så videre.

resin ribbon manufacture

fremstilling af harpiksbånd


	resin thermal transfer ribbon suppliers

harpiks termisk overførsel bånd leverandører


barcode resin ribbon factory

stregkode resin bånd fabrik

Velkommen til at købe den øverste kvalitet brugerdefinerede harpiks termisk overførsel bånd til termisk overførsel printer med konkurrencedygtig pris fra os. Vi er en af de førende producenter og leverandører, som du kan stole på. Vi vil tilbyde dig god eftersalgsservice og hurtig levering.

Hot Tags: harpiks termisk overførsel bånd til termisk overførsel printer, producenter, leverandører, pris, købe, brugerdefinerede
Undersøgelse

You Might Also Like