Hjem > Hvorfor TSS

HVORFOR VÆLGER TSS

3. 行业和应用-7.jpg

Intelligent hardware- og skyplatform-løsningseksperter

Grundlagt i 1984, som den tidligste og største producent af sikkerhedsmæssige manipulationssegler i Kina, afsluttede vores fabrik den højeste automatisering af maskiner. Integreret af F&U, design, fremstilling, salg og tjenester, er vi forpligtet til at blive branchens førende leverandører og operatører af mobile aktivadministrationsløsninger. Efter mange års udvikling og akkumulering har vores firma udviklet et komplet sæt af intelligent hardware og mobil aktivstyringssoftware cloud management platform, der giver markedet software og hardware produkter og servic e. Vi kan tilbyde en række tjenester og løsninger, der kan tilpasses til at imødekomme din virksomheds behov.


Flere produkttyper

Som en førende fabrikation inden for design og fremstilling af sikkerhedsforseglinger er vi stolte af at levere t op kvalitet og flere produkter med en konkurrencedygtig pris på markedet, og dermed vores fuldt ISO-akkrediterede produktionsfacilitet. Vi tilbyder det største og mest tilpassede udvalg af sikkerhedsprodukter, inklusive boltforseglinger, kabelforseglinger, plastikforseglinger, hængelåse tætninger, metalforseglinger, barriere tætninger, trådforseglinger, e-tætninger, e-låse, gods GPRS tracker, plast opbevaringsbeholdere , emballagematerialer osv.


Fremragende kundeservice

Med over 36 års produktionserfaring har vi professionelle ingeniører i fabrikken, erfarne salgsteam og uafhængigt F & U-team og laboratorium. Vi kan tilbyde klar kommunikation for at reducere forsinkelser, tilfredsstillende løsninger hurtigt og fleksible leveringsmuligheder.


Management Specialisering

Baseret på vores automatisering af maskindrift og ERP, CRM, HR-systemstyring, for at imødekomme en faktisk stigning i efterspørgslen eller en forventet, øger TSS produktionskapaciteten ved højeffektivt arbejde for hurtige leverancer. Vores årlige kapacitet er 200.000.000 stk nu, og den udvides stadig.


One-stop Procurement Serivce & OEM-service

For at imødekomme krav fra forskellige brancher er vi i stand til at tilbyde vores kunder one-stop indkøb og OEM-service. Vores forretningsmodel udvikler sig fortsat med de stadigt skiftende behov hos de kunder, vi betjener. Vi har stor tillid til, at vores produkter kommer foran markedet. TSS er forpligtet til at blive den varige virksomhed inden for logistik, transport og oplagring.