Hjem > Hvorfor TSS

HVORFOR VÆLGER TSS

3. 行业和应用-7.jpg

Intelligent hardware- og skyplatform-løsningsekspert

Etableret i 1984 som den tidligste og største producent af sikkerhedsmæssige manipulationssegler i Kina,vores fabrik afsluttede den højeste automatisering i maskiner. IntegreretafR& D, design, fremstilling, salg og service, we erer forpligtet til at blive branchen' s førende udbydere og operatører af mobile aktivadministrationsløsninger. Efter mange års udvikling og akkumulering har vores firma udviklet et komplet sæt intelligent hardware og mobil aktivadministrationssoftware cloud management platform, der giver markedet software og hardware produkter og servicee. Vi kan tilbyde en række tjenester og løsninger, der kan tilpasses til at imødekomme din virksomheds' s behov.


Flere produkttyper

Som en førende fabrik i design& Fremstilling af sikkerhedssegler, vi er stolte af at levere top kvalitet og flere produkter med en konkurrencedygtig pris på markedet og dermed vores fuldt ISO-akkrediterede produktionsfacilitet. We tilbyde det største og mest tilpassede udvalg af sikkerhedsprodukter,inklusive boltforseglinger, kabelforseglinger, plastikforseglinger, hængelåse tætninger, metalforseglinger, barriere tætninger, trådforseglinger, e-tætninger, e-låse, last GPRS tracker, plast opbevaringsbeholdere, emballagematerialer osv.


Fremragende kundeservice

Med over 36 års produktionserfaring har vi professionelle ingeniører i fabrikken, erfarne salgsteam oguafhængigt R& D team og laboratorium. Vi kan tilbyde klar kommunikation for at reducere forsinkelser, tilfredsstillende løsninger hurtigt og fleksible leveringsmuligheder.


Management Specialisering

Baseret på vores automatisering af maskindrift og ERP, CRM, HR-systemstyring, for at imødekomme en faktisk stigning i efterspørgslen eller en forventet, øger TSS produktionskapaciteten ved højeffektivt arbejde for hurtige leverancer. Vores årlige kapacitet er 200.000.000 stk nu, og den udvides stadig.


One-stop Procurement Serivce& OEM-service

For at imødekomme krav fra forskellige brancher er vi i stand til at tilbyde vores kunder one-stop indkøb og OEM-service.Vores forretningsmodel udvikler sig fortsat med de stadigt skiftende behov hos de kunder, vi betjener. Vi har det godttillid til, at vores produkter vil være foran markedet.TSS er forpligtet til at blive den varige virksomhed inden for logistik, transport og oplagring.